Strada Putul lui Zamfir din zona Dorobanti-Floreasca din Bucuresti va fi inchisa traficului auto pe 12 si 13 iulie pentru un balci ca pe vremuri.

La evenimentul "Zilele lui Zamfir…escu", bucurestenii sunt invitati pe Putul lui Zamfir sa savureze limonada cu sifon si delicatese italienesti, britanice, raw-vegan si multe altele. La eveniment sunt asteptati si copiii, pentru care vor fi pregatite ateliere de pictura pe sticla si origami, si vor face cunostina cu clovni. Pentru parinti vor fi prezenti artizani si designeri romani de haine si accesorii.

Evenimentul "Zilele lui Zamfir…escu" se va incheia cu prezentari de moda, concerte (Viky Red, Alina Marian) si DJ sessions. Cei care doresc sa participe si sa se tina la curent cu vestile despre balciul din Sectorul 1 pot accesa pagina evenimentului de pe Facebook.

zilele lui zamfirescu, putul lui zamfir

Sursa foto: Captura strazibucuresti.ro

Business-urile de aici s-au decis ca macar o data pe an sa inchida strada, redand-o astfel traficului pietonal, in dorinta de a readuce la viata atmosfera veche de ulita importanta in existenta urbei Bucurestiului de sec. XIX, caci strada adapostea unul din putinele Puturi cu apa potabila, in jurul caruia o comunitate intreaga isi traia viata.

Anul acesta, 2014, Leonidas, Experiment Point, The London Street Bistro, Pascal Delmotte, Maastricht School of Management Romania, Kuxa Studio, Fonogram, Divanissimi, Grano, ArtXpert, Rawdia, inCad Publimedia, Ethic Wine si Tasting Room va asteapta cu totii pe strada.

"Zilele lui Zamfir…escu" este inspirat din conceptul Street Delivery, desfasurat din 2006 in fiecare an pe strada Arthur Verona din Bucuresti si ulterior dezvoltat in alte orase din tara.

Sursa foto: Captura Zilele lui Zamfirescu/Facebook.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri