O copie rara a primei reviste de benzi desenate cu Superman va fi scoasa la licitatie pe site-ul eBay in august si ar putea fi vanduta cu cateva milioane de dolari, informeaza AFP.

Aceasta copie a revistei Action Comics N°1, in care a debutat super-eroul Superman, in 1938, va fi scoasa la vanzare pe acest site american de comert online, intr-o licitatie care va incepe pe 14 august si va dura sase zile.

"Este o ocazie exceptionala de a achizitiona albumul de benzi desenate care are cea mai mare valoare din istorie si asteptam cu nerabdare sa impartasim acest obiect-vedeta din istoria culturii pop cu comunitatea eBay si cei 149 de milioane de cumparatori ai sai", a declarat Gene Cook, director al eBay, intr-un comunicat, scrie Mediafax.

Scoaterea la licitatie a "Graalului revistelor de benzi desenate" a starnit deja un interes urias in randul internautilor, intrucat revista in cauza este originala, fiind una dintre cele circa 50 de copii nerestaurate care au supravietuit pana in zilele noastre. O alta copie a aceluiasi numar a fost vanduta cu peste 2 milioane de dolari in urma cu trei ani. Banda desenata a primit nota 9.0, pe o scara de la 1 la 10, de catre CGC, companie independenta care analizeaza integritatea benzilor desenate.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »Citeste si
O industrie cu profituri de zeci de mii de procente
Setari Cookie-uri