Un copil de cinci ani din Pensylvania a facut senzatie pe internet dupa ce interviul acordat unui reporter de la postul TV local Newswatch 16 a devenit viral si a strans aproape 3 milioane de vizualizari pe YouTube.

Reporterul Sofia Ojeda, care prezenta in cadrul unui program de stiri targul organizat in orasul Wayne din statul Nebraska, l-a intervievat pe Noah Ritter, un copil de cinci ani care a devenit celebru dupa ce si-a aratat calitatile de reporter, relateaza Time.

Copilul a luat microfonul si a vorbit cu entuziasm, precizand ca este prima data cand apare la televizor.

Nu ma uit la stiri pentru ca sunt copil.

"Nu ma uit la stiri pentru ca sunt copil", explica Noah. "Aparent bunicul imi da telecomanda doar dupa ce ne uitam la Powerball". Bunicul acestuia, Jack, a spus ca nepotul sau in varsta de cinci ani urmeaza sa mearga la gradinita in toamna.

Noah a folosit cuvantul "aparent" de mai multe ori in "discursul" de circa un minut tinut pentru postul local de televiziune. Cu toate ca are talent oratoric, Hoah i-a marturisit jurnalistei ca nu vrea sa devina reporter, ci paleontolog.

Mai multe postari au aparut pe reteaua de socializare Twitter dupa ce interviul cu Noah Ritter a devenit viral.

Sursa foto: Youtube

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri