Ce-ar fi oare, daca atunci cand ar fi vorba despre calitate, oamenii s-ar gandi in primul rand la ei iar responsabilitatea pentru calitate n-ar avea de-a face cu seful sau cu inspectorii, ci cu respectul de sine?

La inceputul secolului trecut André si Edouard Michelin publicau prima editie a Guide Michelin, ce a devenit ulterior cel mai respectabil reper al calitatii mancarii intr-un restaurant. Principiul dupa care-si ghideaza activitatea cei care-l editeaza este sec: “Sunt doar doua feluri de mancare, buna si rea”. Un numar de inspectori, carora li se recomanda sa nu dezvaluie nici macar parintilor de la ce firma-si primesc banii, viziteaza restaurantele si le selecteaza pe cele care corespund criteriilor de exigenta Michelin. O stea, in clasificarea Michelin, inseamna un loc in care merita sa te opresti, doua stele merita o abatere de la traseu iar trei stele inseamna ca merita sa-ti planifici un drum doar pentru a incerca felurile acelui restaurant.

Citeste articolul integral pe cariereonline.ro.

Sursa foto: restograf.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri