Comedia "#Selfie", de Cristina Iacob, a primit marele trofeu al Festivalului International de Film Broad Humor din Los Angeles, California.

Festival international dedicat comediei realizate de femei, Broad Humor a ajuns la editia a noua si a avut loc in acest an in perioada 5 - 7 septembrie. "Acest premiu este o surpriza extraordinara pentru mine, ma bucura si ma onoreaza, el se datoreaza tuturor celor care au participat la realizarea acestei productii. «#Selfie» este o poveste in care se pot regasi toti tinerii din ziua de astazi, cu toate bucuriile sau problemele varstei lor", a declarat Cristina Iacob, potrivit Mediafax.

Tot in SUA, filmul a fost selectionat in competitia oficiala a Lady Filmmakers Festival (Beverly Hills, Los Angeles), un eveniment ce va avea loc in perioada 26 - 28 septembrie. De asemenea, in perioada 13 - 23 noiembrie, comedia romaneasca va fi proiectata la cea de-a 23-a editie a St. Louis International Film Festival din Missouri (SUA).

Comedia "#Selfie" a fost selectionata si la Southampton International Film Festival din Marea Britanie, la sase categorii de premii ("cel mai bun film", "cea mai buna regie", "cel mai bun scenariu", "cea mai buna actrita intr un rol principal" - Crina Semciuc, "cel mai bun montaj", "cel mai bun rol secundar" - Bogdan Cotlet).

Comedia "#Selfie” este cel mai de succes film romanesc al anului, fiind vizionata pana in acest moment de peste 93.000 de spectatori. Primul lungmetraj al regizoarei Cristina Iacob si-a convins publicul cu o poveste bine ancorata in realitate si sustinuta de personaje inspirate din generatia actuala de adolescenti.

Comparat cu fenomenul romanesc "Liceenii" din anii 1990, filmul "#Selfie" este o productie MediaPro Pictures si Zazu Film, fiind distribuit de Zazu Film si regizat de Cristina Iacob. In rolurile principale pot fi urmariti tinerii Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda, Vlad Logigan, Levent Sali si Alex Calin. Alaturi de acestia, distributia filmului este completata de actori titrati ca Razvan Vasilescu, Florin Calinescu si Alina Chivulescu. Nu lipsesc nici vedete precum Razvan Fodor, Smiley, Alex Velea, Mihaela Radulescu, Dan Chisu si George Vintila care aduc un plus de nuante comediei prin scurtele lor interventii. La Bucuresti, comedia "#Selfie" mai poate fi vizionata la evenimentul Noaptea Alba a Filmului Romanesc, pe 19 septembrie, si la Bucharest Comedy Week (22 - 28 septembrie).

Sursa foto: Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri