Siguranta si linistea familiei si a locuintei personale sunt prioritare pentru fiecare dintre noi. Mai ales atunci cand avem copii, suntem preocupati sa reducem riscul de accidente care pot avea loc acasa.

Vigilenta asupra celor mici trebuie materializata prin alegerea de solutii care sa ofere protectie impotriva accidentelor. Fie ca vorbim de riscul de ranire sau de riscul de efractie, sticla are un rol esential in prevenirea accidentelor.

Pentru a evita accidentele, se recomanda folosirea unui tip de sticla ce ofera protectie la spargere: sticla laminata SGG STADIP®. Sticla laminata ofera protectie impotriva ranirii, caderii, vandalismului si a efractiei, deoarece, in cazul spargerii, fragmentele de sticla (cioburile) raman lipite de filmul de laminare. In acest fel, corpurile care au determinat spargerea geamului sunt retinute.

Sticla laminata poate fi utilizata atat pentru ferestre, cat si pentru balcoane, terase, usi de interior sau exterior. In prezent, in Romania, majoritatea balcoanelor si a teraselor sunt „inchise“ cu sticla simpla cu o grosime de 4 mm. Inchiderea terasei sau a balconului nu inseamna doar izolare termica sporita, ci si cresterea nivelului de protectie al locuintei. Alegerea sticlei laminate SGG STADIP® pentru terase si balcoane ofera protectie impotriva accidentelor si a efractiei.

Optiunile simple, dar practice si eficiente, pot aduce beneficii majore calitatii si sigurantei vietii.
Descopera sticla laminata SGG STADIP® pe www.sticlasigura.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri