Hotelul Crowne Plaza Bucharest a deschis restaurantul Citronelle, prin care aduce in Romania conceptul "market to table", in urma unei investitii de 80.000 de euro.

Noul local face parte din strategia globala a lantului international hotelier pentru sustinerea unui stil de viata urban si sanatos. In primul an de functionare, Citronelle se asteapta la 19.000 de clienti si la venituri de aproximativ 400.000 de euro.

Restaurantul este amenajat in stil rustic-elegant si are 86 de locuri, din care 32 sunt in interior si 54 pe terasa. Aceasta se afla in gradina Crowne Plaza, cu o suprafata de 4,000 mp. Restaurantul beneficiaza si de o parcare cu o capacitate de 90 de locuri.

"Datorita experientei mele de 15 ani, obtinuta in urma calatoriilor in toata lumea, din San Francisco, New York, pana in insulele Hawaii si Lion, am conceput un meniu complet nou cu o abordare proaspata care sa raspunda gusturilor gastronomice ale celor mai exigenti oaspeti. Toate ingredientele sunt achizitionate direct de la producatorii locali", declara Ashlie Dias (foto), bucatarul sef al Crowne Plaza Bucharest.

Citeste si:
Stapani noi, borduri si panselute noi: Ce firme "decoreaza" Capitala
La stapani noi, panselute si...

Meniul noului restaurant Citronelle este bazat pe salate proaspete, legume, peste si fructe de mare, iar preparatele "vedeta" sunt tartar de ton cu alge marine, muschi de vita "Sizzler" si snitzel vienez.

Crowne Plaza face parte din InterContinental Group care detine 9 branduri si peste 4.700 de hoteluri in aproape 100 de teritorii si tari.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »



Citeste si
Restrictii de trafic in Capitala, de vineri pana duminica