O serie de chitare Carparelli, al caror design este semnat de artisti ca Iggy Pop, Michael Stipe, Matt Bellamy si Gus Van Sant, va fi scoasa la vanzare intr-o licitatie in scopuri caritabile, la New York, pe 9 noiembrie, potrivit Rollingstone.com.

Rockerul Iggy Pop, solistul trupei REM, Michael Stipe, solistul grupului rock Muse, Matt Bellamy, Dave Stewart, Robby Krieger si regizorul Gus Van Sant au realizat fiecare cate o chitara, instrumentele muzicale construite sub brandu0 Carparelli urmand sa fie vandute la licitatia organizata de casa Bonhams din New York pe 9 noiembrie, iar fondurile obtinute vor fi donate organizatiei War Child International.

Chitara realizata de Michael Stipe, solistul trupei REM, este un instrument cu sase corzi, pe care artistul l-a botezat "Radiant Guitar", iar acesta a spus ca a ales acest nume pentru ca crede in misiunea organizatiei War Child, care ajuta copii si tineri din zonele de pe glob afectate de conflicte armate. "Nimeni si cu siguranta niciun copil nu ar trebui sa indure lucrurile pe care multi dintre acesti copii le-au trait, iar intr-unele cazuri inca le mai traiesc. Sunt onorat ca pot avea o mica contributie in a-i ajuta. Multumesc War Child pentru aceasta ocazie", a declarat Stipe pentru revista Rolling Stone.

Printre artistii care au mai creat chitare pentru licitatia caritabila se numara muzicienii Pearl Thompson, fost chitarist al trupei The Cure, regizoarea Sam Taylor-Wood si artistul de benzi desenate Steve McNiven.

War Child International a fost fondata in Marea Britanie in 1993 si are birouri in Olanda, America de Nord si Marea Britanie. Organizatia ajuta anual circa 375.000 de tineri si familiile lor din zonele de conflict.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri