Stejarii Ballroom, una dintre cele mai apreciate locatii pentru organizarea evenimentelor private din Bucuresti, este situat in cadrul Stejarii Country Club, primul complex de acest tip din Romania. Cu un design original si impresionant, care poarta semnatura unor companii internationale, locatia ofera in vederea organizarii de evenimente: o sala modulara, un foyer si un acoperis verde din gazon. Totodata, complexul pune la dispozitia invitatilor o parcare subterana spatioasa.

Participarea la evenimentele organizate la Stejarii Ballroom reprezinta o experienta inedita pentru invitati, acestia putand fi intampinati pe acoperisul verde al cladirii, care se intinde pe o suprafata de 6.000 mp. Acesta ofera o priveliste splendida asupra padurii Baneasa.

Foyer-ul imbina in mod armonios elemente arhitecturale futuriste utilizand materiale naturale, oferind sentimentul de spatiu deschis si luminos.
Sala de evenimente modulara are o suprafata de 605 mp si o capacitate de 430 de persoane in aranjament cu mese rotunde. Totodata, aceasta poate fi divizata in 4 sali de dimensiuni mai mici, in functie de nevoile clientilor si de specificul fiecarui eveniment. Draperiile elegante, peretii imbracati in piele in culori neutre, tavanul cu un design inovator compun cadrul perfect pentru evenimente de succes. Nuantele neutre permit personalizarea salii in functie de preferintele clientilor. Sala dispune de sistem audio-video de ultima generatie si este dotata cu lumini ambientale in diverse culori ce creeaza o atmosfera aparte.

Consilieri profesionisti, cu o vasta experienta in organizarea de evenimente, sunt la dispozitia clientilor pentru a-i ghida in reusita evenimentului lor.
Cuplurile care aleg sa organizeze petrecerea nuntii la Stejarii Ballroom beneficiaza de un masaj de cuplu in camera de tratament VIP din cadrul Shiseido Spa, alaturi de sampanie si fructe. Camera VIP include jacuzzi, pat special pentru relaxare, semineu si terasa privata cu priveliste spre padurea Baneasa.

Complexul este situat pe Str. Jandarmeriei nr. 14 A, in Bucuresti.

Pentru mai multe detalii despre complex si despre Stejarii Ballroom, va invitam sa vizitati www.stejariicountryclub.ro/events si pagina de Facebook.

Contact: (+40) 744 332 892; (+40) 744 332 084.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri