Bucuresti, 5 noiembrie 2014 – Brandul de mancare jamaicana Jamal, o initiativa gastronomica unica in Romania, se lanseaza astazi in capitala. Jamal le ofera bucurestenilor o varietate de preparate culinare care redau aromele bucatariei jamaicane, disponibile exclusiv la www.jamalfood.ro. Jamal este un proiect antreprenorial cu capital 100% romanesc si acopera o zona neexploatata pana acum a segmentului de livrari de pe piata locala.

“In acest moment, conform datelor noastre, exista doar cateva restaurante jamaicane in Europa si prea putine in partea de est. Astfel, ne-am propus sa fim pionieri in domeniu si sa aducem in Romania savuroasa bucatarie jamaicana. Romanii sunt intotdeauna amatori de mancare buna, iar Jamal ii va suprinde placut prin diversitatea condimentelor, creativitatea preparatelor si gustul autentic jamaican”, sustine Cristina Norocel, Managing Partner Jamal.

Jamal este un proiect antreprenorial unic in tara, ce completeaza diversitatea de optiuni culinare printr-un concept gastronomic nou – bucataria jamaicana. Jamal isi propune sa devina in scurt timp un furnizor de referinta printre specialitatile prezente in capitala si sa ocupe un loc de top in segmentul de livrari al bucatariilor cu specific international.

Bucataria jamaicana, unica in lume datorita combinatiilor inedite de condimente si ingrediente, are o traditie indelungata, puternic influentata de diversitatea colonistilor care au locuit pe insula de-a lungul secolelor. Urmand cu strictete retetele autentice jamaicane si ingredientele folosite de bucatarii insulei, Jamal deschide un nou univers culinar in Bucuresti.

“Sloganul utilizat de Jamal in campania sa de lansare este “Dealerul tau de mancare si chill”. Folosind acest joc de cuvinte intr-o nota plina de umor, Jamal vrea sa transpuna spiritul liber al Jamaicai in fiecare portie de mancare servita, care sa impresioneze prin originalitate, nonconformismul mixurilor si aromele exotice nemaiintalnite. De aceea, suntem siguri ca preparatele jamaicane vor ajunge rapid unele dintre cele mai frecvente alegeri ale bucurestenilor”, completeaza Cristina Norocel.

In oferta sa disponibila la www.jamalfood.ro, Jamal reuneste preparate ideale pentru gurmanzi, bazate pe toate tipurile de carne si pe fructe de mare, produse pentru vegetarieni, meniuri creative si sanatoase pentru copii si deserturi apetisante pentru intreaga familie. Jamal propune bucurestenilor unele dintre cele mai populare feluri de mancare consumate de jamaicani, printre care specialitatile de patiserie numite “patties”, cu pui, vita sau legume, supa de mango cu creveti, preparatele in sos jerk sau curry si orezul cu fasole rosie. Jamal completeaza meniul cu deserturi si bauturi racoritoare, precum budinca de cartofi dulci cu glazura de castane, rum cake-ul insiropat in rom autentic jamaican si fruit punch-ul non-alcoolic.

Momentan, preparatele Jamal sunt disponibile doar prin livrare in Bucuresti. Site-ul www.jamalfood.ro ofera si meniuri complete pentru masa de pranz, la preturi speciale, personalizate pentru a raspunde tuturor preferintelor.

In prima saptamana de la lansare, pana pe 12 noiembrie, Jamal le ofera tuturor clientilor un desert special la prima comanda.

Jamal, dealerul tau de mancare si chill!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri