Sorin Visoianu, country manager office&logistics Immofinanz

Sorin Visoianu, country manager office&logistics Immofinanz

Pentru Sorin Visoianu, seful pe birouri si logistic al Immofinanz in Romania, unul dintre cele mai frumoase cadouri primite este ancorat si in contextul prin care el trecea la aceea data. Abia isi luase brevetul de pilot pentru aeronave usora, iar fostii colegi de la River Invest i-au facut cadou de ziua lui o casca de aviator de piele si ochelarii aferenti.

Adrian Nanulescu, CEO La Fantana

Adrian Nanulescu, CEO La Fantana

Desi spune ca cel mai frumos cadou primit de la un partener de afaceri este o bicicleta cu cadru de carbon, Adrian Nanulescu, CEO La Fantana, marturiste ca preferatul sau este totusi unul imaterial, o multumire primita la un moment dat de la un fost coleg, la ani dupa ce au lucrat impreuna.

Ioana Enache, CEO Amway Romania

Ioana Enache, CEO Amway Romania

De aproape trei ani Ioana Enache ocupa cea mai importanta pozitie in compania Amway Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori din vanzari directe pe plan local. Combinatia de antreprenoriat si multinationala i se potriveste ca o manusa celei care se vede mai degraba ca un partener decat ca un manager.

"Unul dintre cele mai dragi cadouri primite de la colegii mei de Craciun am primit un brau cusut de mana, cu un model romanesc reinterpretat. Sunt foarte pasioanata de arta, traditie, acel brau este o adevarata aparitie pe o rochie neagra", povesteste Ioana Enache.

Halil Bulut, proprietar RoStar

Halil Bulut, proprietar RoStar

Mai mult o prezenta discreta, Halil Bulut, proprietarul producatorului de biscuiti RoStar, prefera sa vorbeasca mai putin despre viata sa personala, insa afirma ca a primit de-a lungul timpului mai multe cadouri de Craciun, in top regasindu-se ceasuri de colectie, icoane sau tablouri. "Sunt un colectionar pasionat. Colectionez mai multe lucruri - icoane, tablouri, ceasuri. Tin foarte mult la toate", afirma Bulut.

Jan Willem Kivits, CEO FrieslandCampina Romania

Jan Willem Kivits, CEO FrieslandCampina Romania

Desi sunt doi ani de cand conduce business-ul FrieslandCampina in Romania, Jan Willem Kivits este mai degraba o prezenta discreta, aceasta fiind a doua intalnire cu managerul de origine olandeza. Ne-a povestit, in cadrul unui lunch la Cluj-Napoca, ce cadouri a primit pana acum de la colegii sai romani de Craciun. "Organizam in fiecare an Secret Santa in companie. Am primit o cana de cafea si un geamantan. Al doilea cadou nu l-am prea inteles, sa fi fost o aluzie....(rade). Insa cel mai important lucru primit de la angajatii mei a fost existenta dialogului intre noi si ideea ca daca iei o decizie sa te tii de ea, sa credem in ideile pe care le luam impreuna. Nu vreau sa fiu perceput doar ca un sef, imi plac glumele si ma port normal cu colegii mei", a povestit CEO-ul FrieslandCampina Romania.

Sursa foto: Mircea Rosca

Sursa foto: Shutterstock.com/Cadouri de Craciun