Orhideea Spa a avut o crestere de 50% a cardurilor cadou, fata de anul precedent, mai ales in ultima perioada a anului, cand la pachetele de relaxare se aplica diferite promotii de Craciun. Daca in timpul anului pretul mediu al unui card cadou este de 280 lei, pe perioada sarbatorilor, pretul sau se apropie de 250 lei.

"Fata de anul 2013, putem constata o crestere de 50% la vanzarea de carduri cadou. Acest lucru se datoreaza si faptului ca, in decembrie 2014, am avut o cerere mult mare pentru segmentul corporate, pe langa cererile obisnuite", spune Roxana Visan, director Orhideea Spa.

Cardurile cadou sunt o alegere inspirata pentru a fi oferite cu ocazia sarbatorilor, iar Orhideea Spa pune la dispozitia clientilor sai o gama foarte variata de pachete de relaxare, atat individuale, cat si pentru cuplu.

"Printre cele mai cerute pachete de relaxare, in perioada septembrie-decembrie, se numara: Lemon Mint Smoothie (185 lei), Flowers Power (190 lei), Tropical Flowers Bouquet (245 lei), dar si cele pentru cuplu, precum Spa Romance (500 lei). De obicei cardurile, care contin combinatia exfoliere-masaj, se vand cel mai bine", spune Roxana Visan.

In 2014, cardurile cadou au fost cumparate atat de femei, cat si de barbati, in proportii egale, iar rata lor de folosinta a fost in proportie de 65% pentru femei si 35% pentru barbati. De asemenea, strainii au cumparat in proportie de 5%. Vanzarile medii de carduri cadou sunt de 100 de carduri/luna, iar in lunile cele mai cautate, precum februarie, martie, aprilie si decembrie, luni cu sarbatori, numarul acestora atinge 150 de carduri cadou/ luna.

Citeste si:
Visan, Orhideea Spa: Piata spa-urilor este plina de mituri
Visan, Orhideea Spa: Ar...

50% din cardurile cadou, folosite pentru uz propriu

"Sa nu uitam nici de Black Friday. Acesta a adus o crestere de 10%, iar 50% din persoanele care au achizitionat cardurile cadou le-au folosit pentru uz propriu", spune Roxana Visan. "Pentru anul 2015, ne asteptam la o crestere si mai mare a vanzarii de carduri cadou, cu cel putin 50%", completeaza aceasta.

Orhideea Spa este cel mai mare centru spa din Bucuresti, intins pe o suprafata de 3.000 de metri patrati, dotat cu zona de relaxare, zona de piscina, sauna si terapii. Orhideea Spa este proiectul Fundatiei pentru sanatate Orhideea Spa, proiect demarat in anul 2010, in urma unei investitii de 3,5 milioane de euro. In 2013, Fundatia pentru sanatate Orhideea Spa a avut venituri totale de 2,9 milioane de lei (660.000 de euro), potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finantelor.

Sursa foto: Spa/Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »Citeste si
Beneficii speciale pentru angajati de 8 martie si Paste