Site-ul Ship Your Enemies Glitter, lansat in urma cu 10 zile de un australian pus pe sotii, tocmai a fost vandut pentru 85.000 de dolari. Iata povestea unui business pur si simplu rautacios.

Australianul Matthew Carpenter (foto) a devenit vedeta dupa ce a lansat in urma cu mai putin de doua saptamani un website prin care promitea clientilor ca pentru 9,99 dolari australieni le va trimite dusmanilor lor un plic plin de sclipici de care acestia nu vor mai putea sa scape. Ideea a avut un succes colosal, atat de mare, incat tanarul de 22 de ani a inceput sa ii roage pe utilizatori pe Product Hunt sa nu mai comande produsul pentru ca nu mai rezista sa umple plicurile cu substanta dizgratioasa.

Acum, site-ul shipyourenemiesglitter.com tocmai a fost vandut la licitatie pentru 85.000 de dolari potrivit Mashable.com. Carpenter a avut pe Flippa aproape 350 de oferte pentru site-ul sau. Site-ul a inregistrat in cele 10 zile de la lansare peste 2,5 mil. de vizitatori si a fost mentionat pe Facebook si Twitter de 415.000 de ori. In primele ore de la lansarea site-ului, ca urmare a mediatizarii ideii, Carpenter a avut 2.000 de comenzi. Atat de multe, incat a scos din site partea de comenzi, suparand fanii.

Potrivit lui Matthew Carpenter sa trimiti sclipici prin posta este un business profitabil, avand in vedere ca productia costa intre 2 si 4 dolari, iar potentialul profit ajuge intre 6,99 si 7,99 dolari. Flippa nu dezvaluie si identitatea cumparatorilor, asa ca momentan nu este cunoscut numele noului proprietar al shipyourenemiesglitter.com.

Sursa foto: Contul de twitter al lui Mat Carpenter

Citeste si:
Tara cu inflatie de 4.000.000.000% renunta la moneda sa si trece la $
Zimbabwe plateste cetatenilor...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »Citeste si
In China, si coafezele ajunsesera sa dea sfaturi bursiere