Peste 13.500 de romani au facut cunostinta anul trecut cu Mickey Mouse si alte personaje Disney, potrivit agentiei de turism Perfect Tour.

Cele mai solicitate perioade pentru vacantele in singurul loc din Europa sunt lunile mai, iunie si septembrie. De asemenea, alte puncta de maxim sunt Halloween-ul si perioada Sarbatorilor de iarna, cand parcurile imbraca haine speciale.

"In ultimul timp, romanii demonstreaza o grija din ce in ce mai mare pentru banii lor. Iar rezervarile au inceput sa curga in 2015 imediat dupa Revelion. O vacanta in lumea reala a desenelor animate de la Disneyland Paris este visul oricarui copil. Indiferent de varsta, intalnirile cu personajele urmarite doar pe micile sau marile ecrane si atractiile desprinse parca dintr-o carte de povesti ii vor fascina pe cei mici, iar adultilor le vor trezi amintiri dintre cele mai placute", spune Razvan Scaesteanu, PR managerul companiei Perfect Tour.

Cat costa sa intri la Disneyland Paris, lumea reala a desenelor animate

Un bilet de intrare valabil o zi pentru cele doua parcuri Disney de langa Paris costa cel putin 56 euro, pe site-ul oficial. Iar pentru patru zile, trebuie sa platesti 199 euro pentru adulti si 181 euro pentru copii (3 – 11 ani).

Sursa foto: ToskanaINC / Shutterstock.com

Pentru o vacanta la Disneyland Paris, tarifele pornesc de la 215 euro / 4 nopti / persoana (tariful include cazare cu mic dejun si 4 zile de intrari in parcuri), suma ce depaseste cu doar 20 euro pretul biletului pentru patru zile de distractie in parcuri pentru un adult. Mai mult, copiii pana la 7 ani zboara, stau si se distreaza gratis la Disneyland Paris, ceea ce inseamna ca parintii nu achita decat taxele de aeroport pentru ei.

Bugetul unei familii cu un copil de pana la 7 ani, pentru 4 nopti de cazare si 5 zile de magie in parcurile de la Disneyland Paris, porneste de la 430 euro. La aceasta suma se adauga biletele de avion (prin intermediul Tarom si AirFrance, copiii sub 7 ani zboara gratis, fara taxele de aeroport). In cazul unei curse low-cost, tarifele pot incepe de la aproximativ 100 euro de persoana, in timp ce un zbor de linie costa aproximativ 270-300 euro.

Cat te costa sa iei masa cu Mickey Mouse

Sa stai la aceeasi masa cu Mickey Mouse costa 40 de euro pentru adult si 21 de euro pentru copil. In acesti bani intra un antreu, un fel principal, un desert si o bautura fara alcool. Preparatele fac parte din Menu Cafe Mickey Mouse pentru pranz sau cina.

Mai puteti lua masa si cu printii si printesele Disney pentru 67 de euro de persoana si 37 de euro pentru un copil. Sumele acopera un pranz care contine cate un antreu, un fel principal, un desert, 1 cocktail fara alcool si o bautura racoritoare si pentru copii, si pentru parinti.

Sursa foto: Featureflash / Shutterstock.com

Totodata, poti aranja si organiza din timp surprize celor mici. De exemplu, daca vrei ca Mickey, Minnie, Donald, Pluto si prietenii lor sa-i cante "La multi ani!" prichindelului tau, iar chef Ratatouille sa-i pregateasca un tort poti solicita astfel de servicii. Pentru un tort aniversar mai platiti 27 euro.

De asemenea, puteti luati masa cu personajele Disney sau sa personalizezi camera de hotel (de exemplu, cu un pom de Craciun sau pentru Halloween), servicii de care se ocupa tot o agentie de turism.

Atacurile nu taie legatura cu Mickey Mouse

Atacurile de la Paris si tensiunile generate de cresterea amenintarii teroriste nu au influentat, deocamdata, comportamentul turistilor, spun reprezentantii Perfect Tour. De la inceputul anului 2015, cererile pentru Disneyland Paris sunt 16% fata de ianuarie 2013.

Perfect Tour, agentie detinuta de Corina Pacuraru, a avut in 2013 o cifra de afaceri de 206 milioane de lei (46 milioane euro), ceea ce o plaseaza pe primul loc in topul agentiilor de turism din Romania, si un profit net de 1,3 milioane lei (306.000 euro), la 163 de angajati, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului Finantelor Publice.

Sursa foto: Disneyland/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri