Toti indragostitii asteapta infrigurati Valentine’s Day sau, mai pe romaneste spus, Ziua Indragostitilor. Oare o sa-si aduca aminte, se intreaba doamnele si domnisoarele? Oare o sa-mi cumpere ceva frumos? Sunt o persoana practica, isi spun barbatii, oare anul asta imi va cumpara si altceva in afara de o inimioara de plus?

Stim, este o sarbatoare a iubirii, o sarbatoare simbolica, iar cadourile sunt, in general, simbolice - un buchet de flori, o jucarie de plus, o sticla de vin bun sau o cina romantica. Insa cine a spus ca nu poti sa-i cumperi iubitei sau iubitului tau ceva… cu adevarat deosebit?! Nu stii ce? Iti spunem noi: instrumente de scris de lux sau diverse accesorii rafinate de la http://bograve-luxury.ro/

De Valentine’s Day persoanele iubite trebuie impresionate cu adevarat!

Din punctul nostru de vedere, nu trebuie sa cauti o ocazie speciala pentru a-i face un cadou persoanei iubite. Femeile, in special, adora sa fie rasfatate si fara vreo ocazie anume, semn ca te gandesti la ea si-ti pasa cu adevarat.
Cum chiar exista o zi speciala pentru indragostiti, Valentine’s Day, atunci cu atat mai mult trebuie sa cauti un cadou deosebit. Trebuie sa impresionezi, trebuie ca aceasta zi sa ramana in memoria voastra pentru totdeauna!
Si ce poate fi mai potrivit pentru a intipari in inimile voastre iubirea si a scrie cu litere de foc in cartea vietii destinul vostru decat instrumente de scris… de lux? Instrumente de scris din argint, aur, cu cristale swarovski sau cu diamante vor fi o adevarata sageata a iubirii, iar Bograve Luxury este Cupidonul vostru in 2015!

Profita si tu de reduceri de pana la 40%!

Si pentru ca pana la urma iubirea trebuie sarbatorita in stil si pe picior mare, cum ar spune o vorba din popor, alege cadoul ideal de Valentine’s Day, alege Bograve Luxury! Ce-ti propune Bograve Luxury pentru Ziua Indragostitilor? Intra in magazinul online, http://bograve-luxury.ro/ si incanta-ti simturile cu numeroasele oferte si promotii create special pentru toti indragostitii din Romania.
Astfel, pentru doamne Bograve Luxury propune esarfe deosebite din matase naturala, mai multe modele, apartinand unor branduri consacrate precum Charles Jourdan si Jean Louis Scherrer. Prin rafinamentul si eleganta deosebita a acestora, doamnele si domnisoarele vor fi puse in valoare in orice situatie. De asemenenea, un colier din otel inoxidabil deosebit de elegant de la acelasi Jean Louis Scherrer o va cuceri pe iubita ta din prima clipa. Sau poti opta pentru niste ochelari de soare cu imprimeu “animal print”, eleganti si la moda. Si, nu in ultimul rand, o geanta de umar din piele imitatie de sarpe poate reprezenta un cadou superb.
Domnii sunt mai practici de felul lor, astfel ca pentru ei Bograve Luxury a pregatit de Valentine’s Day pixuri Caseti din rasina, avand multiple straturi de lac negru, capac din otel inoxidabil aurit si mecanism twist, rollere Otto Hutt realizate in Germania in intregime din argint cu modele deosebite, stilouri Cervino realizate din argint cu penita din argint si rodiu, pentru eleganta desavarsita, sau creioane Otto Hutt realizate din argint, avand guma de sters pozitionata in partea de sus a creionului.
Insa la fel de bine poti opta pentru seturi deosebite cum sunt cele de la Ferrari ce contin pixuri si rollere de colectie. Pentru fumatori poti alege o bricheta deosebita din otel inoxidabil lacuit de la Caseti sau un Cutter din otel inoxidabil. Daca iubitul tau este foarte atent la detalii si iubeste rafinamentul inainte de toate iti sugeram un set de la Jean Louis Scherrer ce contine butoni din zinc, o curea din piele naturala, neagra, si un portofel asortat, tot din piele naturala. Sigur va fi impresionat!
Insa asta nu e tot. Bograve Luxury mai are o surpriza pentru tine. Este vorba despre reduceri de pana la 40% pentru toti indragostitii, astfel ca te bucuri si de produse de calitate superioara, produse de lux destinate tuturor cunoscatorilor, insa cu Bograve Luxury de Valentine’s Day ai si avantajul pretului.

De Valentine’s Day persoanele iubite trebuie impresionate cu adevarat. Bograve Luxury te asteapta cu reduceri de pana la 40% la instrumente de scris de lux si accesorii rafinate!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri