De ce o vacanta in America

De ce o vacanta in America

"Am vizitat majoritatea tarilor din Europa si imi doresc foarte mult sa merg in America in acest an impreuna cu familia si prietenii. Este o destinatie noua pentru mine si sunt in curs de documentare. Dorim sa plecam in timpul verii. Este prima data cand merg in State, avem prieteni care au fost si care ne-au incantat cu povestile lor. A calatori in America mi se pare evident o experienta diferita fata de Europa. Astept cu nerabdare sa vad zgarie-norii si celebrele Yellow Cab. Am asteptari mari, imi place sa simt zgomotul, agitatia orasului, lumea amestecata", spune Gratiela Badicu (foto), general manager Le Boutique Hotel Moxa.

Sursa foto: Luciano Mortula / Shutterstock.com

Ce nu trebuie sa ratam in America

Ce nu trebuie sa ratam in America

Managerul va recomanda sa strabateti cartierele Manhattan, Brooklyn si Queens si sa vizitati Washington. Dar nu ratati nici Central Park, Statuia Libertatii, Times Square sau Empire State Building.

"New York este un oras multicultural, sunt convinsa ca voi avea multe obiective de vizitat. In functie de timp, mi-am propus sa merg in Orlando, unde se afla parcul de distactii Disney si cateva zile la Miami si Key West", spune Gratiela Badicu.

Sursa foto: Brooklyn Bridge, New York/Shutterstock.com

Trei lucruri specifice destinatiei pe care le veti face cu siguranta

Trei lucruri specifice destinatiei pe care le veti face cu siguranta

"Imi doresc sa vad cateva spectacole pe Broadway, dar si sa ma plimb pe Fifth Avenue si Madison Avenue. Totodata intentionez sa fac o plimbare cu elicopterul deasupra Manhattan-ului. Mi-as dori sa fac jogging in Central Park si sa descopar locuri mai putin comerciale in New York", povesteste Gratiela Badicu.

Un tur cu elicopterul deasupra New York-ului dureaza 15-20 de minute si costa de la 130 de dolari de persoana. In New York veti gasi oferte la mai multe companii si puteti face tururi si in grupuri de prieteni, care ajung la 1.300 de dolari/grup de 5-6 persoane, potrivit site-ului GetYourGuide.com.

Sursa foto: Deasupra Manhattan-ului/Shutterstock.com

Ponturi pentru turisti: Nu transformati vacanta intr-un maraton!

Ponturi pentru turisti: Nu transformati vacanta intr-un maraton!

Documentati-va suficient, fie de pe Internet, fie de la persoane care au vizitat locul in care doriti sa ajungeti. "Am invatat sa imi gestionez mai bine timpul, sa ma organizez mai bine astfel incat sa nu fie un maraton, dar sa atingem toate obiectivele prioritare propuse", mai recomanda general managerul Le Boutique Hotel Moxa.

Sursa foto: Songquan Deng / Shutterstock.com

Destinatia in care visati sa ajungeti

Destinatia in care visati sa ajungeti

Gratiela Badicu spune ca isi doreste sa mearga in Asia in anii urmatori, in Bangkok, Tokyo si Shanghai. Dar managerul are pe lista si Cuba.

Sursa foto: Bangkok/Shutterstock.com

Sursa foto: New York/Shutterstock.com