Fifty Shades of Grey a depasit ecranele cinematografelor si a convins o agentie de turism din Romania sa lanseze o colectie de vacante tematice inspirata din cel mai provocator film al ultimilor ani. Sa vedem cat costa, deci, o vacanta pe urmele actorilor principali din pelicula erotica.

Perfect Tour lanseaza, in premiera pe piata din Romania, colectia de vacante tematice “Fifty Shades of Grey”. Destinatiile, hotelurile si atractiile ce se regasesc in oferte urmaresc cu fidelitate escapadele cuceritorului om de afaceri Christian Grey si ale studentei Anastasia Steele, atat pe taram American, cat si in Europa.

Povestea celui mai provocator film al ultimului deceniu, "Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey", regizat de Sam Taylor-Johnson, dupa bestseller-ul autoarei britanice Erika Leonard, care semneaza sub pseudonimul E.L. James, incepe in Seattle, unde Anastasia Steele, o studenta in varsta de 22 de ani si inca virgina, cedeaza in fata sarmului excentricului miliardar Christian Grey.

Cat costa "Fifty shades of Grey" din vacanta ta

In topul escapadelor “fierbinti” se afla insa Heathman Hotel din Portland, SUA, locul in care Christian si Anastasia au avut primele intalniri pasionale. Tariful de cazare porneste de la 215 dolari pe noapte de persoana si include un cocktail “50 Shades of Grey”, la sosire. Optional, cine doreste o petrecere ca cea a domnisoarei Steele, paote alege pachetul „Charlie Tango No Limits".

In valoare de 2.750 dolari, acesta include aperitive si vin la restaurantul hotelului pentru 6 persoane, cina la hotel, un tur al orasului cu elicopterul si transfer cu limuzina, precum si trandafiri pentru doamne. De asemenea, aventurierii pot vizita Portland Coffee House, cafeneaua in care Ana si Grey au avut prima intalnire.

Pentru cei care vor sa viziteze Seattle, consultantii Perfect Tour recomanda Hotelul Fairmont Olympic Seattle si, in special, apartamentul “Cascada”, situat la etajul al 11-lea, unde cei doi indragostiti au locuit pentru o perioada de timp. Pachetul porneste de la 275 euro/ noapte/ persoana si include mic dejun, bilet de intrare la Sky View Observatory si un zbor panoramic, de 20 minute, cu hidroavionul. Iar, pentru a intra si mai bine in atmosfera filmului, puteti vizita Escala Building, Pike Market District si Mile High Club - Columbia Tower, un local in care cei doi indragostiti au luat cina.

Fifty shades of Grey in Europa la 625 de euro

Daca Statele Unite vi se par o destinatie indepartata, atunci puteti merge pe urmele lui Christian Grey si ale Anastasia Steele si in Europa. Colectia de vacante tematice “Fifty Shades of Grey” include Monte Carlo, destinatia aleasa de cei doi pentru luna de miere, in cel de-al treilea volum al cartii. Hotelul care i-a gazduit este Le Meridien Beach Plaza 4 stele. Iar pachetul Perfect Tour include 4 nopti de cazare in camera dubla, cu mic dejun, zbor dus-intors Bucuresti – Nisa si transfer gratuit cu elicopterul de la aeroportul din Nise la Monte Carlo si retur. In plus, pachetul include intrari gratuite la Muzeul Oceanografic, Palatul Princiar si alte obiective turistice, la un tariff ce porneste de la 625 euro/ persoana.

O alta destinatie europeana “fierbinte” din film este Londra, a doua locatie aleasa de cei doi pentru luna de miere. Hotelul in care au fost turnate secventele din "Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey" este Brown’s Hotel 4 stele. Tariful este de 250 euro/ persoana si include o noapte de cazare in camera dubla, cu mic dejun, si bilet de intrare la Kew Gardens, pentru a descoperi aleile romantice care au facut decorul unor scene emotionante intre cei doi.

Fondata in 2004, Perfect Tour, agentie detinuta de Corina Pacuraru, a avut in 2013 o cifra de afaceri de 206 milioane de lei (46 milioane euro), ceea ce o plaseaza pe primul loc in topul agentiilor de turism din Romania, si un profit net de 1,3 milioane lei (306.000 euro), la 163 de angajati, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului Finantelor Publice.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri