Cum de a reusit o sarbatoare americana sa fie mai celelebra la noi acasa decat o sarbatoare romaneasca? De ce este Sf. Valentin mai cu mot decat Dragobetele nostru? Si, mai ales, ce facem sa demonstram ca barbatii nostri sunt mai buni decat ai lor?

Pentru ca da, domnilor, noi chiar credem ca sunteti mai buni decat ceilalti si ne mandrim cu asta. Dar... nu e de ajuns doar sa ne laudam noi cu voi si sa spunem tuturor ce barbati faini avem. Trebuie sa faceti si voi cateva gesturi frumoase, pentru ca un pic de efort de genul asta nu a omorat niciodata pe nimeni.

Asa ca, hai sa le aratam celorlalti cum se iubeste cu adevarat o femeie si ce inseamna sa iubesti romaneste. Pentru noi, a iubi romaneste inseamna a iubi cu pasiune si a gasi fericirea in lucrurile simple. Sa fim surprinse cand ne asteptam mai putin, sa primim un buchet cu florile preferate, sa citim un mesaj simpatic care sa ne smulga acel zambet care voua va place atat de mult.

Si indiferent unde ne-am afla in lumea asta mare, chiar daca suntem la kilometri distanta unii de ceilalti, tot ne puteti surprinde si rasfata! Ii aveti ca si ”complici de surprize” pe creativii de la floraria online Roflora, care livreaza flori proaspete oriunde in Romania si in strainatate in maxim 4 ore de la preluarea comenzii. Iar optiunile sunt mai mult decat ofertante, pentru ca Roflora este reprezentant Teleflor International.

Asadar, daca vreti sa contribuiti la cresterea numarului de femei fericite din Romania care se mandresc cu barbatii lor, acum e sansa voastra! De Dragobete, dovedim impreuna ca dragostea e al naibii de frumoasa cu un strop de pasiune romaneasca si un buchet de flori proaspete. Domnilor, ridicati stafeta si aratati ce stiti!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri