Royal Caribbean va lansa anul viitor vasul Harmony of The Seas care, cu 2.747 de cabine pentru 5.479 de pasageri si 2.400 de membri ai echipajului, va fi cel mai mare din lume, a declarat Nicolae Demetriade, presedintele World Travel, care reprezinta in Romania Royal Caribbean.

Royal Caribbean va lansa anul viitor vasul Harmony of The Seas care, cu 2.747 de cabine pentru 5.479 de pasageri si 2.400 de membri ai echipajului, va fi cel mai mare din lume, a declarat Nicolae Demetriade, presedintele World Travel, care reprezinta in Romania Royal Caribbean, scrie Mediafax.

Vasul va avea 16 punti si o greutate de 227.000 de tone si va benefficia de sapte zone exclusiviste, respectiv Parcul Central, Boardwalk, Promenada Royal, zona de piscine si activitati sportive, centu spa, centru de fitness, zona pentru divertisment si zona dedicata tinerilor.
Haormony of The Seas va fi primul vas Royal Caribbean unde vor fi disponibile tobogane cu apa.

"Pasagerii din Romania vor putea face rezervari pe toate itinerariile vasului incepand din toamna acestui an", a spus Demetriade.
El a adaugat ca celelalte doua vase din aceeasi clasa detinute de Royal Carribean, si care sunt in prezent cele mai mari din lume, Oasis of The Seas si Allure of The Seas, au atras 400 de turisti romani. Allure of The Seas va face, din aceasta vara, itinerarii si in Marea Mediterana.
Royal Caribbean International este o companie globala, avand o flota de 22 vase. Compania are in oferta croaziere in Caraibe, Alaska, Canada, Europa, Australia, Noua Zeelanda, Asia si America de Sud.

ANAT nu sustine comentariile...
Citeste si: ANAT nu sustine declaratiile lui Alin Burcea cu privire la TAROM


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »Citeste si
Lidl Tour lanseaza noi pachete turistice