De 11 ani, Centrul Comercial Carrefour Colentina a ramas destinatia preferata de cumparaturi a bucurestenilor din sectorul 2, atat prin oferta hipermarketului Carrefour, cat si prin oferta diversificata si complementara a magazinelor din galeria comerciala, actualizata periodic pentru a satisface nevoile in schimbare ale clientilor.

Incepand cu luna martie 2015, cu ocazia aniversarii celor 11 ani de la inaugurare, Centrul Comercial Carrefour Colentina isi intampina clientii intr-un concept special regandit pentru ei, un spatiu modern, cu oferte pentru fiecare si un numar mai mare de magazine printre care: Altex, KFC, Marionnaud, Sensiblu, Inmedio, Raiffeisen, Casa Rusu, precum si o gama completa de servicii.

Cu aceasta ocazie, bucurestenii sunt invitati pe 6 martie, incepand cu ora 18:00, sa se bucure de aniversare si de noua imagine a centrului comercial printr-un concert spectaculos sustinut de DJ Rynno & Sylvia si Damian’s & Brothers.

Alaturi de magazinele din Centrul Comercial Carrefour Colentina care isi asteapta clientii cu noi oferte, se regaseste si Dedeman cu cel de-al 3-lea magazin al sau deschis in Bucuresti. In cei peste 12.000 de mp, Dedeman Colentina ofera clientilor sai cele mai bune solutii pentru caminele lor, intampinandu-i zilnic cu sute de oferte speciale la produse pentru constructia, renovarea sau amenajarea casei si gradinii.
Sute de alte surprize si oferte incredibile asteapta sa fie descoperite in perioada urmatoare in cadrul Centrului Comercial Carrefour Colentina.

Setari Cookie-uri