Ceasuri (WatchShop.ro)

Ceasuri (WatchShop.ro)

Bineinteles, nu putem vorbi de obiecte de lux fara sa mentionam ceasurile. Pe Watchsop.ro cele mai scump este modelul Longines EVIDENZA L2.656.0.53.0, care costa 15.160 lei chiar si dupa o reducere de 20%.

Urmatoarele doua trepte ale podiumului sunt ocupate de ASTRON GPS Solar, de la Seiko, si RENAISSANCE Big Mechanical Skeleton de la Aerowatch. Ceasul Seiko are un pret de 12.064 lei, in vreme ce modelul Aerowatch costa 11.319 lei.

Foto: Mariusz Lysien / zegarkiipiora.com

IT (eMag)

IT (eMag)

Cel mai scump produs de pe website-ul eMag nu intra tocmai in categoria in categoria Electro-IT, dar se incadreaza cel putin in categoria de lux. Este vorba de tabloul Micuta Tataroaica, in valoare de 132.602 lei, de Nicolae Tonitza, vandut de Artmark prin intermediul eMag.

Cel mai scump produs Electro-IT este insa un Videoproiector Home Cinema Sony VW1100ES, vandut pentru 99.999 lei, iar cel mai scump sistem PC este desktop-ul Apple PC Mac Pro (FOTO) cu procesor Intel Xeon Hexa Core, care poate fi cumparat pentru 18.999 lei.

Bijuterii (Bijuteriilarosa.ro)

Bijuterii (Bijuteriilarosa.ro)

Pretul bijuteriilor variaza foarte mult, in special in cazul celor personalizate, insa am incercat totusi sa gasim cateva modele de top vandute online. Cel mai scump inel de pe Bijuteriilarosa.ro este un inel de logodna din platina din colectia Platina La Rosa 2014(foto). Aceasta valoreaza 29.526 lei, pret aproape identic perechii de cercei KP00004, care fac parte din colectia Bijuterii cu Diamant La Rosa 2014.

Si pentru a nu uita de barbati, am ales si cel mai scump inel barbatesc, modelul LDRA1518 (6.618 lei), de asemenea din colectia Bijuterii cu Diamant La Rosa 2014.

Haine designeri (B-Mall.ro)

Haine designeri (B-Mall.ro)

Varietatea de haine este imensa, asa ca in cele din urma am ales sa ne oprim la doua exemple clasice: o rochie de seara pentru doamne si un costum pentru barbati.

Pe B-Mall.ro cea mai scumpa rochie este un model Long Bondage Jersey Dress de la Zac Posen (24.076 lei), iar cel mai scump costum barbatesc este modelul Loftiness Suit de la Philipp Plein(11.012 lei).

Foto: Shutterstock / Businessman in classic vest

Articole sportive (Sportaddict.ro si Biciclop)

Articole sportive (Sportaddict.ro si Biciclop)

Sa pui intr-o singura propozitie cuvintele “lux” si “benzi de alergare” nu pare foarte… natural, insa benzile de alergare sunt cele mai scumpe produse care se gasesc pe websiteul retailerului online de articole sportive Sportaddict.ro. Astfel Banda de alergare profesionala TRM 885 PRECOR are un pret de 62.500 lei, fara a mai include si monitorul LCD.

Pentru cei care prefera in schimb sa faca sport in aer liber, ne-am gandit si la o varianta mai clasica: bicicleta. Pe websiteul Biciclop, cea mai scumpa bicicleta din oferta este modelul Merida Speeder 3000, vandut pentru 6.990 lei.

Foto: factorydirectbikes.com