De ce merge un antreprenor in Muntii Apuseni

De ce merge un antreprenor in Muntii Apuseni

"Cu siguranta vacantele reprezinta un subiect favorit. Insa, acest subiect este delicat pentru mine dat fiind faptul ca perioadele de concediu au fost inexistente in ultimii ani. Motivul este usor de intuit. Timpul si energia mea au fost alocate dezvoltarii afacerii. Totusi, vorbind despre vacanta, cei ce ma cunosc stiu despre mine ca imi iubesc tara. Din acest motiv pot spune ca prefer Romania ca si destinatie de vacanta. Sunt de principiul ca si aici pot beneficia de bogatii, atat geografice cat si culturale", povesteste Andrei Botis. El spera ca anul acesta sa ajunga intr-o scurt vacanta in frumusetea Muntilor Apuseni.

Sursa foto: Muntii Vladeasa, Apuseni/Shutterstock.com

Trei lucruri specifice destinatiei pe care le veti face cu siguranta

Trei lucruri specifice destinatiei pe care le veti face cu siguranta

"Cu un pic de umor as putea mentiona trei lucruri specifice: Profetul, Aurul si Ardelenii. Cu alte cuvinte sunt interesat de spiritualitate (Profetul), de bogatia naturii, bogatia realizarilor arhitecturale (Aurul) si de oameni, de cultura locului (Ardelenii)", mentioneaza antreprenorul.

Sursa foto: Case in Muntii Apuseni/Shutterstock.com

Ponturi pentru turisti: Documentati-va, dar pastrati viu factorul surpriza!

Ponturi pentru turisti: Documentati-va, dar pastrati viu factorul surpriza!

"Cand planific o vacanta, am in vedere o doza substantiala de surpriza. Din acest motiv, documentarea se rezuma la chestiuni esentiale. Daca ma documentez prea mult, lucru foarte posibil astazi datorita erei Google, atunci cunosc aproape totul si cumva devine neinteresant. De aceea imi place sa pastrez viu factorul surpriza", spune Andrei Botis.

Sursa foto: Pestera Scarisoara, Muntii Apuseni/Shutterstock.com

Destinatia in care visati sa ajungeti

Destinatia in care visati sa ajungeti

"Sunt atat de multe locuri, culturi si civilizatii de vizitat in intreaga lume incat nu stiu cu ce sa incep. Cu siguranta voi adauga in lista vizitelor mele mai multe dintre acestea. Ma rezum insa acum la ceea ce am mentionat anterior, Apusenii nostri. Dar in urmatorii 50 de ani imi propun sa ajung pe fiecare continent, mai precis in cel putin 5 coordonate geografice ale fiecarui continent", povesteste managing partner-ul Nai Romania.

Sursa foto: Calatori/Shutterstock.com

Sursa foto: Muntii Apuseni/Shutterstock.com