O fotografie cu Castelul Corvinilor din Hunedoara a fost folosita pentru coperta ghidului turistic "Lonely Planet" pentru Romania si Bulgaria, directorul castelului, Costin Tinca, apreciind ca publicitatea va atrage multi turisti, transmite corespondentul Mediafax.

Directorul Castelului Corvinilor din Hunedoara, Costin Tinca, a declarant, luni, ca a fost anuntat de catre un prieten care locuieste la Londra ca o fotografie cu Castelul Corvinilor din Hunedoara a fost folosita pentru coperta ghidului turistic "Lonely Planet" pentru Romania si Bulgaria.

"Din cate am inteles, ghidul, care are pe coperta o fotografie cu Castelul Corvinilor, costa aproximativ 10 lire. Eu am cautat pe net si am gasit ghidul si am de gand sa cumpar un exemplar. Consider ca aparitia unei fotografii cu Castelul Corvinilor pe acest ghid turistic pentru Romania si Bulgaria este o publicitate gratuita pentru monumentul istoric in strainatate si va aduce turisti din toate colturile lumii. Puteau folosi pentru coperta peste 1.000 de fotografi, de la Peles la Bran, si au ales Castelul Corvinilor. Ne mandrim cu asta”, a spus Tinca. Pe site-ul "Lonely Planet", un ghid costa 10,49 lire, iar varianta eBook 7,34 lire. "Lonely Planet" este o editura de ghiduri de calatorie din lume.

Castelul Corvinilor din Hunedoara a fost inclus pe cunoscutul portal turistic TripAdvisor intre primele cinci destinatii de vacanta din Romania, in baza voturilor primite din partea turistilor care l-au vizitat. In 2013, Castelul Corvinilor din Hunedoara a fost inclus in topul palatelor de poveste, intr-un clasament alcatuit de site-ul american huffingtonpost.com.

Castelul Corvinilor a gazduit mai multe productii cinematografice (filme artistice, documentare si clipuri publicitare), intre care si pelicula "Ghost Rider 2", cu Nicolas Cage in rolul principal. De la an la an, tot mai multi turisti viziteaza Castelul Corvinilor din Hunedoara, numai in 2013 monumentul istoric fiind vizitat de aproximativ 300.000 de turisti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri