De ce sa iti inunzi organismul cu tot felul de substante chimice atunci cand vrei sa te racoresti, in loc sa faci asta savurand o bautura gustoasa si sanatoasa?

A venit vara, si odata cu ea un val de caldura tropicala care ne izbeste atunci cand iesim de la biroul in care am stat cu aerul conditionat pornit in permanenta. Iar cand asta devine o rutina zilnica, singura salvare ramane o bautura rece, sanatoasa si fara calorii: adica un ceai cu gheata, sau un ice tea, asa cum sunt cunoscute peste tot in lume. Gasesti cele mai bune ice tea in magazinul online Arta Ceaiului: ceaiuri in amestec de fructe, flori, condimente, ceai verde sau ceai negru.

Iti recomandam sa-ti prepari tu ice tea, acasa sau la birou. E mai simplu decat crezi. Ceaiurile cu gheata homemade sunt mult mai sanatoase decat cele gata preparate din comert pentru ca nu contin zahar, conservanti sau alti aditivi care sa le faca sa reziste in timp. Un ice tea adevarat trebuie consumat cat mai aproape de momentul prepararii, altfel isi va pierde din calitati.

Iata cateva motive in plus pentru ca, incepand cu vara asta, sa inlocuiesti odata pentru totdeauna sucurile nesanatoase cu ice tea preparat de tine:

1. Ice tea este varianta ideala pentru a te racori in sezonul cald. Sunt niste infuzii delicioase de ceai pe care iti recomandam sa nu le indulcesti cu zahar. Si nici n-o sa simti nevoia sa faci asta! Printre cele mai delicioase infuzii ice tea din magazinul Arta Ceaiului se numara Cherry Berry, un ceai cu cirese si zmeura, Paradise Fruits, un ceai de fructe exotice cu ananas, papaya si mango, sau Eye of the Tiger, un ceai verde cu capsuni si zmeura.

2. Ice tea te ajuta sa nu mergi la toamna la sala mai mult decat trebuie, decat daca vrei tu. Ice tea-urile gata preparate din comert contin zahar, ceea ce inseamna calorii de care nu ai nevoie si care, pe timpul verii, se vor transforma in kilograme in plus. Stim ca timpul tau liber e mult prea pretios ca sa ti-l petreci alergand pe banda, asa ca fa-ti tu ice tea acasa, asa cum iti place tie. Daca esti in timpul unei cure de slabire, ice tea Chilli Romance, un ceai verde cu ghimbir si coacaze rosii este ingredientul care nu trebuie sa lipseasca din dieta ta zilnica.

3. Ice tea te ajuta sa te hidratezi corespunzator sezonului cald. Fenomenul de deshidratare care se instaleaza pe parcursul verii conduce la stari de iritabilitate, lipsa de concentrare, oboseala fizica si mentala. Adica exact factorii care influenteaza in mare masura performanta noastra profesionala. Incearca un ice tea Pu Erh Peach & Kombucha, un ceai negru imbogatit cu piersici si ciuperca de Kombucha.

Poti sa prepari un ice tea pe care sa-l savurezi acasa sau la birou in doua variante:

Varianta clasica:

Prepari infuzia de ceai ca de obicei, doar ca pui o cantitate dubla de ceai pentru ca infuzia se va dilua dupa ce adaugi gheata. Adauga gheata. Consuma-l imediat ce se raceste sau pune-l la frigider.

Varianta “la rece”:

Pune ceaiul intr-un recipient in care sa incapa cantitatea dorita de ceai. Adauga apa rece si lasa totul la frigider peste noapte. Dimineata e gata de savurat!

Gama Ice Tea din magazinul Arta Ceaiului este mult mai variata decat orice gama de ceaiuri gata preparate. Te invitam sa te delectezi cu ceaiuri racoritoare de fructe de padure, fructe exotice, ceai verde, ceai negru, petale de trandafiri, de albastrele, si multe alte ingrediente savuroase.

Ca sa te bucuri cat mai curand de un ice tea delicios, comanda-le online! Ti le aducem rapid acasa sau la birou, si le poti achizitiona si prin abonamente speciale pentru ca tu si colegii tai sa nu ramaneti niciodata fara cel mai bun prieten in zilele calduroase!

ArtaCeaiului.ro este magazinul online cu cea mai variata gama de ceaiuri premium: verzi, negre, albe, Oolong, Rooibos, ceaiuri de fructe si ceaiuri de plante. Aici gasiti si o gama impresionanta de cafea de cea mai buna calitate: cafea de origine, cafea cu arome si cafea espresso profesionala. Accesoriile pentru prepararea, servirea si depozitarea ceaiului si a cafelei sunt alese atat pe baza calitatilor estetice, cat si a celor practice, si sunt niste cadouri deosebite.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri