Dupa cum probabil deja stiti, de ceva vreme exista o modalitate noua si captivanta de petrecere a timpului liber in tara- jocurile “Escape the Room”. Fenomenul care in Romania a prins amploare in ultimul an, atrage tot mai multi amatori de jocuri de perspicacitate care raspund provocarii de a fi inchisi intr-o camera tematica timp de o ora, singura cale de iesire fiind rezolvarea misterelor incaperii. Inteligenta, logica, intuitia, atentia la detalii si spiritul de echipa sunt ingredientele cheie pentru deschiderea usii.

Ideea de room escape provine din lumea virtuala, trasformandu-se in ultimii ani intr-un fenomen real care a cucerit intreaga lume. Jocul se adreseaza personelor de toate varstele si este ideal pentru iesirile in familie, cu prietenii, devenid din ce in ce mai mult o alegere pentru companiile mari pentru organizarea de team building-uri sau evenimente corporate.

“Trapped” este una dintre cele mai populare locatii de escape room din Bucuresti care ofera experiente pentru toate gusturile. Situat central intr-o casa interbelica, Trapped pune la dispozitia amatorilor de aventura 3 camere tematice cu 3 niveluri diferite de dificultate. Incepatorii sau iubitorii stiintelor exacte pot opta pentru „The Elements”, o camera alba, stiintifica si interactiva, cu un grad de dificultate mediu, care pune la incercare logica si spiritul de observatie.

Pentru cei pasionati de povestile politiste si care inca se viseaza detectivi, camera „Don Vito’s Investigation” (nivel: hard) e special conceputa sa te transpuna in atmosfera anilor ‘30, in care esti personajul principal in anchetarea cazului Vito Genovese, unul din cei mai cunoscuti mafioti ai tuturor timpurilor.

Adevarata provocare de la Trapped ramane insa „The Bunker”, o camera cu nivel very hard care impresioneaza prin tehnologie, complexitatea puzzle-urilor si originalitate. Povestea ei te poarta intr-un viitor in care 90% din populatia planetei a murit din cauza poluarii ajunse la cote distructive, iar supravietuitorii sunt nevoiti sa traiasca in buncare construite in regim de urgenta. Echipele care-i calca pragul au o misiune speciala cu potentialul de a schimba totul, adrenalina crescand cu fiecare minut care trece. Cu aceasta camera, Trapped duce experienta de room escape la un nou nivel.

Pentru aceasta vara, Trapped in parteneriat cu Breakout Escape Rooms pregatesc o surpriza care va duce lumea jocurilor de room escape la nivelul urmator: o noua generatie de camere cu tema “Pirates of The Caribbean”. Iubitorii de room escape vor avea ocazia sa paseasca la bordul celor mai cunoscute corabii de pirati, „Black Pearl” si „Flying Duchman”, sa intre in pielea celebrelor personaje Jack Sparrow si Davy Jones si sa porneasca in cea mai spectaculoasa aventura pe oceanele lumii.

Tot ce ramane de facut este sa-ti aduci echipa si veti fi capturati in camera aleasa, avand la dispozitie 60 de minute sa descoperiti indiciile ascunse si sa rezolvati puzzle-urile care va conduc spre evadare. Fie ca reusiti sau nu sa evadati, veti avea parte de o experienta unica, ce nu lasa loc de monotonie si va desprinde de rutina zilnica.

Intr-un joc se pot inscrie echipe formate din minimum 2 persoane, maximum 5, iar accesul se face numai pe baza de rezervare online, telefonica sau prin e-mail. Jocurile sunt disponibile atat in limba romana, cat si in engleza.

Preturile difera in functie de cat de mare este echipa: 2 persoane - 65 ron/pers., 3 persoane - 55 ron/pers., 4 persoane - 45 ron/pers. si 5 persoane - 40 ron/pers. Vestea buna pentru cei care vor merge de luni pana vineri intre orele 10:00 si 16:00 este ca vor beneficia de o reducere de 10 ron/pers.

“Escape the routine! Get Trapped in a new experience!”

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri