Suport bicicleta auto

Suport bicicleta auto

Cea mai buna metoda de relaxare in afara orasului este mersul pe bicicleta in natura, prin padurile din jurul orasului sau pe drumurile de tara pe care nu intalnesti masini. Pentru aceasta experienta minunata, in afara de bicicleta avem nevoie si de un suport de bicicleta auto, care poate fi montat pe barele transversale daca masina are asa ceva (THULE FreeRide 532 - 224 lei, Thule ProRide - 419 lei), sau pe carligul de remorcare (PERUZZO TOW BALL CYCLECARRIER AREZZO - pentru doua biciclete - 250 lei, Menabo Marius pentru 3 biciclete - 314 lei), insa daca nu avem niciuna dintre acestea mai avem o solutie, suportul pentru biciclete cu prindere pe hayon sau portbagaj daca masina este un sedan (THULE ClipOn 9103 S1 pentru 3 biciclete - 492 lei).

Geanta frigorifica

Geanta frigorifica

Chiar daca avem aer conditionat in masina, in torpedou sau in cotiera, nu ne va mentine mult timp bauturile racoritoare reci. O geanta frigorifica/ lada frigorifica ne-ar fi foarte utila in aceasta situatie si nu ocupa nici prea mult spatiu in masina (Lada Frigorifica 30L - 99 lei, Geanta frigorifica auto 32 litri Sencor SCM 3033BL - 229 lei).

Parasolare auto

Parasolare auto

Intr-un weekend cu prea mult soare, daca geamurile spate nu sunt fumurii am putea sa facem intuneric folosind parasolare auto. Pretul lor este destul de mic, variaza intre 6 lei (Parasolar lateral Automax negru, 2 buc) si 40 de lei (Parasolar auto retractabil REER 70857).

Cutii portbagaj

Cutii portbagaj

Cutiile de portbagaj pot fi solutia pentru mai mult spatiu in masina daca suntem 4-5 pasageri. Cu un volum de 480 de litri si sub 2 metri lungime avem o cutie portbagaj G3 Hydra - 629 lei sau Junior EasyLine 320 litri - 540 lei.

Suporturi auto: telefon, ochelari de soare, pahar

Suporturi auto: telefon, ochelari de soare, pahar

Suporturile auto nu ar trebui sa ne lipseasca din masina pentru a avea telefonul sau un sistem de navigatie la indemana. Un suport auto pentru telefon Celly Flex9 Universal pana la 7" costa 49 de lei, iar un suport auto Procar pentru pahar costa 7 lei.