Casti pentru muzica

Casti pentru muzica

A devenit o obisnuita ca atunci cand alergam sau facem miscare, atat in sala, cat si in aer liber, sa fim acompaniati de muzica. Tehnologia in domeniu a evoluat foarte mult, astfel ca in prezent se gasesc mult mai usor produse adaptate dupa fiecare nevoie si gust.

Pentru sport este indicat sa utilizam casti care sa fie atat confortabile, dar care nici sa nu cada usor din ureche (cand vorbim de cele in-ear), dar nici sa nu fie foarte grele, ca cele pe care le purtam pe cap. Este adevarat, insa, ca tot mai putina lume foloseste castile over-ear (peste ureche) pentru sport.

Unul dintre modelele care ne-a intrat in atentie este cel al castilor Jabra Sport Wireless, dotate cu protectie anti-soc si la vreme rea. Castile Jabra Sport Wireless+ fac fata ploii, socului, nisipului, sau prafului. La un pret de circa 300 de lei, castile dispun si de Radio FM incorporat.

De o reducere de 25% beneficiaza si castile Sennheiser PX 200-III, un model over ear cu microfon si telecomanda pe fir, compatibile cu iPhone/iPod/iPad, dar si cu alte dispozitive.

Castile Sennheiser PX 200-III cantaresc sub 100 de grame si se gasesc in prezent la un pret de circa 300 de lei in magazinul online AVStore.

Adidasi confortabili

Adidasi confortabili

Incaltamintea este poate una dintre cele mai importante accesorii atunci cand vine vorba de sport. Fie ca il practici in aer liber sau la sala trebuie sa iei in primul rand in calcul tipul de incaltaminte pe care il vei folosi, intrucat acesta iti confera confortul de ce are ai nevoie.

O varianta demna de luat in seama si la un pret deloc piperat poate fi acest model de adidasi de la Skechers, producator american de incaltaminte, companie a dezvoltat numeroase modele sport pentru alergatul profesionist si pentru diverse activitati de fitness.

Pentru persoanele care vor sa experimenteze tehnologii mai noi de fabricatie, care confera un confort sporit, o aerisire mai buna a piciorului si o aderenta mai buna pentru alergare, marii producatori de incaltaminte sport vin cu solutii al caror pret depaseste 500 de lei. O lista de acest gen poate fi consultata aici.

Bratara inteligenta

Bratara inteligenta

O data cu dezvoltarea noilor tehnologii, industria sportului a fost printre cele care s-au bucurat cel mai mult de atentie. Bratarile inteligente au devenit extrem de populare in randul pasionatilor de fitness sau alergare, mai ales al celor care vor sa isi urmareasca activitatea fizica din timpul exercitiilor.

De-a lungul timpului au aparut tot mai multe branduri specializate in productia de bratari inteligente care se conecteaza foarte usor la smartphone.

Printre cele mai populare modele de bratari se numara Fitbit, Jawbone sau Garmin, fiecare cu functii si design diferite.

La evoMAG, de exemplu, este o oferta foarte buna zilele acestea la bratara inteligenta Sony SmartBand SWR10 cu o reducere de circa 40%, de la 350, al 220 de lei.

Suport de brat pentru smartphone

Suport de brat pentru smartphone

Cei care alearga in parcuri sau in aer liber si vor sa stie ce distanta au parcurs si sa afle toate detaliile despre traseul pe care l-au facut direct pe smartphone trebuie sa aiba un suport pentru telefonul mobil. Cel mai popular accesoriu in acest sens este o husa pentru brat. Noi am gasit un model care se potriveste pe aproape orice telefon modern la Cel.ro la un pret de numai 70 de lei.

Exista variante si in magazinele specializate de sport, asa cum este cazul Hervis, Intersport sau Decathlon.

Smartphone-uri ideale pentru sport

Smartphone-uri ideale pentru sport

Intr-o epoca a Internetului, in care si sportul a devenit inteligent, un smartphone devine o necesitate. Tot mai multi producatori de terminale mobile au inceput sa puna accentul pe smartphone-uri in care isi indreapta tot mai mult atentia pe sanatate.

Samsung este unul dintre producatorii de telefoane care inca din urma cu doi ani de zile au mizat pe acest factor, chiar de la lansarea pe piata a Samsung Galaxy S4.

In luna martie a acestui an, Samsung a prezentat pe piata noua gama de telefoane Samsung Galaxy S6 si S6 Edge, telefoane care dispun de aplicatii destinate sportului.

Chiar daca la inceput preturile cerute pentru noile telefoane erau de-a dreptul exorbitante, acum se gasesc terminale Samsung Galaxy S6 la preturi foarte bune in aceste zile la CEL.RO sau Evomag.ro, in ambele magazine la un pret de 3.099 de lei.

O varianta ar fi si iPhone 6 al celor de la Apple, cu un ecosistem foarte bine dezvoltat si bine pus la punct, care si-a castigat de-a lungul timpului tot mai multi fani.

Preturile pentru noul iPhone 6 au scazut in ultima perioada si pornesc in momentul de fata de la circa 3.000 de lei si se gasesc in toate marile magazine de la noi. Preturi bune am gasit in magazinele CEL.RO si Evomag.ro.

Atat noile modele de telefoane de la Samsung, dar si noile terminale iPhone sunt printre cele mai populare smartphone-uri din acest an, ceea ce face sa existe o compatibilitate si mai buna intre dispozitivele mobile si aproape orice dispozitiv extern, fie ca este vorba despre husa sau bratara inteligenta.