Cartea Cronica de Cotroceni, scrisa de Adriana Saftoiu, fost consilier al lui Traian Basescu, a inregistrat un record de vanzari si in online, dupa ce tirajul tiparit a fost rapid epuizat, in acest moment fiind disponibila in exclusivitate, in format digital, pe elefant.ro, la pretul de 24,95 lei.

eBook-ul, care a starnit deja controverse, are vanzari, in numai cateva zile, de peste o mie de exemplare si se anunta a fi unul dintre cel mai bine vandute titluri ale lunii mai, pe elefant.ro.

Cartea Cronica de Cotroceni a aparut in colectia "Ego-Grafii" a editurii Polirom si a fost bestseller la edita din acest an a Salonului International de Carte Bookfest (20 - 24 mai), unde, de altfel, a fost si lansata.

"Prima mea zi la capatul a zece ani de colaborare cu Traian Basescu a fost vineri, 30 martie. Dimineata a sunat telefonul. Nu imi era greu sa-mi imaginez cine ar fi putut sa fie. N-am raspuns. In sfarsit, eram libera de contract. Apoi, telefonul a sunat din nou. «Te cauta Presedintele», m-a informat bine cunoscuta voce de la secretariat. «Nu mai lucrez la Cotroceni. Poti sa-i spui ca nu am raspuns la telefon»", spune Adriana Saftoiu. (vezi eBook)

Adriana Saftoiu este absolventa a Facultatii de Litere, sectia Romana-Spaniola a Universitatii din Bucuresti. A fost jurnalist, purtator de cuvant al Guvernului Radu Vasile, intre 1998 si 2000, consilier al presedintelui Romaniei si purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale, in perioada 21 decembrie 2004 - 30 martie 2007, si membru in Parlamentul Romaniei, de unde, in ianuarie 2012, si-a dat demisia de onoare.

In prezent, este managerul propriei firme de PR si comunicare. A mai publicat "Vocile puterii. De vorba cu purtatorii de cuvant" (2007) si "Jurnal de campanie" (2009).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri