In State, americanii sarbatoresc Ziua Tatalui in fiecare an – o zi in care retailerii ofera reduceri la produse destinate „capului familiei”. In Romania, aceasta sarbatoare nu a fost adoptata, romanii preferand sa ii sarbatoareasca pe tati tot timpul, nu doar intr-o singura zi.

Cu sau fara gluma, uneori poate fi dificil sa gasesti un cadou potrivit, amuzant, inedit, pentru tati. Sa lasam deci la o parte pijamalele si aparatele de barbierit, deodorantele sau cravatele si sa incercam sa gasim ceva mai original.

Luke, I am your father!

Daca nu recunosti citatul, treci la ideea cu numarul doi. Daca insa iti suna cunoscut si tatal in cauza este si putin geek (aka citeste carti SF si se uita la filme precum Star Wars), o masca Darth Vader, chiar si in joaca/amuzant, ar fi o idee interesanta.

Tot aici se poate potrivi un mic volum ilustrat – Darth Vader and Son. Use the Force and chose smart!

Tati, te iubesc!

Evident, pentru copii, poate nu o lectura fantastica dar in mod clar o declaratie care poate veni oricand. Niciodata nu strica sa ii urezi tatalui ca il iubesti. Aici, si mai multa inspiratie, carti ce includ cuvantul „tata” in titlu.

Accesorii gadget-uri

Dintr-un studiu intern realizat ad-hoc in cadrul redactiei wall-street.ro a rezultat ca barbatii/tatii sunt in general mai tehnologizati decat doamnele. Si langa orice gadget, se potriveste cel putin un accesoriu.

Cateva idei: incarcatoare USB (eventual pentru masina); husa pentru telefon; Rucsac pentru laptop; o pleiada interminabila de accesorii pentru aparate foto.

Retro radio modern

Suna poate putin a nonsens, insa nu trebuie sa uitam ca toti suntem putin melancolici insa tatii sunt „speciali” – vor sa para si moderni. De ce nu un radio cu iz vintage, dar totusi nou, sau pickup modern pentru disc-urile cu Phoenix sau Rosu si Negru.

Hraneste vanatorul din el

Barbatii s-au nascut vanatori. E adevarat, acum zeci de mii de ani. Acum se multumesc sa cumpere carne de la supermarket si sa o prajeasca. Toti barbatii tind sa se adune, cu bere in mana, in jurul acelui obiect magic, si anume gratarul.
Poti gasi o multime de variante de gratar – electric, inalt, cu picioare, trepied, mic si asa mai departe. Daca achizitionezi unul, aveti si motiv de iesit din casa mai des, vara.

Nota: unii romani inca fac gratare pe balcon. Nu recomandam.

Somnul, important

Pentru toti, dar poate mai important pentru tati. Asa ca poti sa ii faci somnul mai placut cu fete de perna inedite – vezi aici, aici sau aici. Iar cu o fata de perna se potriveste lenjerie de pat pe gustul lui.

Alte idei despre cadouri pentru barbati/tati? Scrie-ne in comentarii!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri