De ce sa alegem Cocor Spa?

Inainte de toate, Cocor Spa Neptun-Olimp este un promotor in ceea ce priveste turismul din sudul litoralului.

Si asta deoarece, unitatea noastra este prima care da startul sezonului si ultima care isi inchide portile si se pregateste pentru un nou capitol. Apoi, Cocor Spa este o scoala pentru multe centre de profil deschise ulterior, dar si pentru terapeutii si cosmeticienii care doresc o dezvoltare profesionala continua. Nu in ultimul rand, la Cocor Spa regasesti o caldura aparte si beneficiezi de atentie deosebita. Scopul nostru este ca oamenii care ne calca pragul sa se intoarca acasa mai fericiti, mai relaxati si cu promisiunea de a repeta experienta spa.

Cu ce vine nou Cocor Spa?

Cocor Spa Neptun-Olimp este pe piata inca din 2009. In acest domeniu inveti si te perfectionezi continuu, insa in cei 7 ani de la deschidere, am reusit sa dezvoltam si sa fidelizam mii de oameni, carora sa le fim gazda an de an.

Cum?

Reusim sa ne reinventam cu fiecare sezon in parte. Este greu nu doar sa te mentii la acelasi standard, dar mai ales sa ridici nivelul, lucru pe care il bifam cu succes de fiecare data. Experienta si ideile oamenilor din echipa noastra sunt mecanismele care stau la baza fiecarei terapii noi pe care o introducem in meniul Cocor Spa. Sunt multe si diverse, nascute din cerintele si dorintele fiecarui oaspete pe care l-am avut. De exemplu, masajul Thai, una dintre cele mai solicitate terapii, se efectueaza sub cerul liber, pe un deck solarium. Mai mult decat priceperea, manevrele de stretching si elongatiile pe care le face maseorul, oaspetii se pot incarca cu energie vie.

Ce ii sfatuiti pe turisti?

Sa acorde mai mult timp lucrurilor marunte, insa, fara de care nu ar putea sa traiasca. Frumusetea autentica vine din interior. Insa si corpul nostru are nevoie de ingrijire speciala, mai ales ca zilnic este supus unor factori externi ce dauneaza aspectului fizic. Daca ne acordam mai mult timp noua, atunci mintea, sufletul si corpul creeaza o armonie perfecta. La Cocor Spa Neptun-Olimp veti gasi aceasta armonie si o stare de bine care va va invalui simturile.

Pentru detalii accesati www.cocorspahotel.ro sau sunati la numarul de telefon 0758.046.702.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri