Sa traiesti aventura in Paradis Land

Sa traiesti aventura in Paradis Land

In primavara acestui an, s-a deschis primul parc de aventura de la malul marii, aflat in padurea Comorova din statiunea Neptun. Paradis Land are 14 trasee cu grade diferite de dificultate, un traseu de tiroliene cu 11 coborari, un panou de catarare de 6 metri inaltime, tir sportiv cu arcul si inchiriere biciclete pentru 10 km de trasee in padure.

Pret intrare: 50 lei adulti, 35 lei copii

Sursa foto: Parc de aventura/Shutterstock.com

Sa te plimbi cu velierul pe mare

Sa te plimbi cu velierul pe mare

La Limanu, o localitate intre Mangalia si Vama Veche, se afla cea mai mare marina din tara, Life Harbour. Aici gasesti mai multe tipuri de ambarcatiuni cu care sa faci o plimbare pe Marea Neagra sau chiar o croaziera in Bulgaria-Turcia-Grecia. Spre exemplu, un velier poate fi inchiriat cu 200 euro (capacitate 8 persoane) pentru o plimbare pe Marea Neagra de 3-5 ore. Pentru o zi intreaga, pretul urca la 300 euro, iar o croaziera pana in Grecia, suma ajunge la 1.500 euro pentru 7 zile.

Sursa foto: Marina Limanu/Wall-Street.ro

Sa prinzi viteza intr-un aqua park

Sa prinzi viteza intr-un aqua park

Pe langa Aqua Magic din Mamaia, litoralul are de anul acesta un nou aqua park, in Eforie Nord. In iulie, pretul de intrare este 35 lei (adulti) si 25 lei (copii), iar in august creste cu 10 lei pentru ambele categorii.

Sursa foto: Aqua park/Shutterstock.com

Sa faci parasailing

Sa faci parasailing

Pentru cei indrazneti, parasailing poate fi sursa lor de adrenalina. Acest sport presupune o plimbare deasupra marii cu parasuta legata de o salupa. Pe litoralul romanesc, poti face parasailing in Mamaia. Un zbor de 10-15 minute la 250-300 metri deasupra marii costa 150 lei de persoana.

Sursa foto: Parasailing/Shutterstock.com

Sa descoperi adancurile... prin scuba diving

Sa descoperi adancurile... prin scuba diving

Poate ca nu pare la fel de ispititor ca pe o insula exotica, insa si adancurile Marii Negre merita explorate macar o data in viata. Patru ore de scufundari de la malul marii costa 25 de euro de persoana (cu TVA inclus), iar daca vrei sa te aventurezi mai mult, poti alege sa faci scufundari in larg la o epava, pentru 40 de euro. Centrele de scuba diving le gasesti in Constanta si Eforie Nord.

Sursa foto: Scuba diving/Shutterstock.com

Sursa foto: Parasailing/Shutterstock.com