Un servetel pe care sunt imprimate urmele rujului rosu al fostului premier britanic Margaret Thatcher, supranumita "Doamna de Fier", a fost scos la vanzare pentru un pret de aproape 2.000 de lire sterline (circa 2.700 de euro), potrivit dailymail.co.uk.

Neobisnuitul obiect care a fost atins de buzele "Doamnei de Fier" a fost scos la vanzare pe site-ulwww.justcollecting.com si ofera celor interesati sansa de a "primi" un sarut de la Margaret Thatcher.

Fostul premier britanic Margaret Thatcher a folosit acest servetel pentru a-si indeparta de pe buze excesul de ruj rosu in timpul unui turneu pe care l-a efectuat in SUA, in anul 2000, scrie Mediafax.

"Doamna de Fier" a stat la momentul respectiv la Pfister Hotel, din orasul Milwaukee, de unde a calatorit in Columbus, Ohio, unde, pe 2 aprilie 2000, a sustinut un discurs la Ohio Theatre.

Un servetel cu sigla Pfister Hotel si pe care sunt imprimate urmele rujului rosu al "Doamnei de Fier" a fost recuperat de un angajat al Ohio Theatre dintr-un cos de gunoi care se afla in vestiarul din acest teatru in care s-a aranjat Margaret Thatcher inainte de a sustine respectivul discurs.

"Lucram la Ohio Theater la vremea respectiva si una dintre responsabilitatile mele era sa golesc cosurile de gunoi din culisele si din vestiarele teatrului. Cand m-am uitat in camera in care a stat Margaret Thatcher, cosul de gunoi continea un singur obiect: un servetel al hotelului Pfister cu rujul ei imprimat pe acesta. In loc sa il arunc mai departe, am pastrat acest servetel cu rujul ei", a spus respectivul fost angajat al Ohio Theatre.

Pe de alta parte, potrivit dailymail.co.uk, obiectele care au apartinut "Doamnei de Fier" continua sa fie dorite de catre admiratorii acesteia. Astfel, o sticla de sampanie semnata de Thatcher a fost vanduta recent la licitatie pentru 45.000 de lire sterline.

Fostul premier conservator Margaret Thatcher, care a decedat pe 8 aprilie 2013, la varsta de 87 de ani, va ramane pentru totdeauna "Doamna de Fier" care a remodelat Marea Britanie cu un liberalism economic intransigent si a restabilit prestigiul international al tarii.

Sursa foto: David Fowler / Shutterstock.com" rel="nofollow" target="_blank">MargaretThatcher, Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri