Costume din "Star Trek" si "Superman", scoase la licitatie

Costume si diverse obiecte de recuzita din francize celebre, precum "Star Trek", "Superman", "Razboiul stelelor" si "Wolverine", vor fi puse in vanzare in cadrul unei licitatii care va avea loc la sfarsitul lunii septembrie, la Londra, informeaza contactmusic.com.

Un costum purtat de regretatul actor Leonard Nimoy, interpretul personajului Mr. Spock, in cel de-al doilea sezon al serialului de televiziune "Star Trek", a fost estimat la 112.000 de dolari, iar celebrul costum purtat de actorul Christopher Reeve in filmul "Superman" ar putea fi vandut cu un pret cuprins intre 64.000 de dolari si 96.000 de dolari, scrie Mediafax.

O casca a unui soldat din filmul "Imperiul Contraataca: Editie Speciala/ Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back" ar putea fi vanduta tot cu 96.000 de dolari. Printre celelalte articole puse in vanzare la aceasta licitatie se vor afla perechea de gheare metalice purtate de Hugh Jackman - interpretul personajului Wolverine - in filmul "X-Men 2/ X2", dar si diverse obiecte de recuzita din primul film al francizei "Stapanul inelelor" si din pelicula "Terminatorul 3: Suprematia robotilor/ Terminator 3: Rise of the Machines".

Colectia include 450 de obiecte de recuzita, care vor fi vandute de compania The Prop Store si de lantul de cinematografe Odeon, la o licitatie organizata la cinematograful BFI Imax din Londra, pe 23 septembrie.

Citeste si:
Star Trek introduce primele personaje transgender şi non-binar
Star Trek introduce primul...
Sursa foto: Superman/Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Setari Cookie-uri