Actorul american Arnold Schwarzenegger a postat pe pagina sa de Facebook o inregistrare video in care apare antrenandu-se in sala sub indrumarea fostei gimnaste Nadia Comaneci, el declarandu-se incantat de experienta.

It is fantastic to get to the gym early and have an Olympic champion as your trainer - thanks Nadia Comaneci! 10 reps to honor the first perfect 10 score in the Olympics.

Posted by Arnold Schwarzenegger on Saturday, August 1, 2015

"Este extraordinar sa vii devreme la sala si sa ai ca antrenoare o campioana olimpica - multumesc, Nadia Comaneci! 10 repetari in onoarea primului 10 perfect de la Jocurile Olimpic", a notat fostul guvernator al statului California pe pagina sa de pe reteaua de socializare, relateaza Mediafax.

In inregistrarea video, Nadia Comaneci poate fi vazuta numarand repetarile, iar cand ajunge la cifra 10 fosta sportiva spune amuzata: "Este cifra mea norocoasa". La final, Schwarzenegger o imbratiseaza pe Nadia Comaneci si ii multumeste, adresandu-se apoi fanilor: "Nadia a fost partenera mea de antrenament astazi, ce parere aveti? Si antrenoarea mea..."

Citeste si:
Arnold Schwarzenegger devine eco dar nu renunta la masinile mari
Arnold Schwarzenegger devine...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Citește și
Cum te îmbraci într-un team building cu echipa de la birou
Setari Cookie-uri