Actorul american Arnold Schwarzenegger a postat pe pagina sa de Facebook o inregistrare video in care apare antrenandu-se in sala sub indrumarea fostei gimnaste Nadia Comaneci, el declarandu-se incantat de experienta.

It is fantastic to get to the gym early and have an Olympic champion as your trainer - thanks Nadia Comaneci! 10 reps to honor the first perfect 10 score in the Olympics.Posted by Arnold Schwarzenegger on Saturday, August 1, 2015

"Este extraordinar sa vii devreme la sala si sa ai ca antrenoare o campioana olimpica - multumesc, Nadia Comaneci! 10 repetari in onoarea primului 10 perfect de la Jocurile Olimpic", a notat fostul guvernator al statului California pe pagina sa de pe reteaua de socializare, relateaza Mediafax.

In inregistrarea video, Nadia Comaneci poate fi vazuta numarand repetarile, iar cand ajunge la cifra 10 fosta sportiva spune amuzata: "Este cifra mea norocoasa". La final, Schwarzenegger o imbratiseaza pe Nadia Comaneci si ii multumeste, adresandu-se apoi fanilor: "Nadia a fost partenera mea de antrenament astazi, ce parere aveti? Si antrenoarea mea..."

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri