Rapperul american Snoop Dogg a fost retinut de politie, vineri, pe un aeroport din Italia, pe cand se pregatea sa se imbarce intr-un avion privat, avand asupra sa o geanta marca Louis Vuitton in care se afla suma de 422.000 de dolari.

In Uniunea Europeana, suma maxima de bani nedeclarata pe care pasagerul unui avion o poate detine este de 10.000 de euro, echivalentul a 10.986 de dolari, informeaza Reuters. Potrivit avocatului sau italian, Andrea Parisi, starul rap, care s-a aflat in Europa pentru turneul de promovare a celui mai recent album al sau, "Bush", va trebui sa plateasca o amenda, relateaza Mediafax.

"Am clarificat totul, din punct de vedere legal. Banii au provenit din concertele pe care acesta le-a sustinut in Europa. Nu este nicio crima, este doar o infractiune administrativa", a declarat avocatul, sambata, pentru Reuters. Jumatate din suma i-a fost inapoiata lui Snoop Dogg, pe numele sau adevarat Calvin Broadus, in timp ce autoritatile italiene au oprit cealalta parte, pana cand se va decide valoarea amenzii pe care rapperul va trebui sa o plateasca.

La sfarsitul saptamanii trecute, Snoop Dogg a fost retinut pentru scurt timp si de politia din Suedia, care il suspecta pe artistul american de posesie si consum de droguri. Rezultatele testelor vor fi cunoscute peste o saptamana. Daca ele vor fi pozitive, cazul va fi transmis unui procuror. Consumul de droguri reprezinta o infractiune minora in Suedia si se pedepseste de regula cu o amenda.

Calvin Cordozar Broadus Jr, nascut pe 20 octombrie 1971, cunoscut dupa numele de scena Snoop Doggy Dogg si Snoop Dogg, in a carui discografie se regasesc albume precum "Tha Doggfather" si "Malice N Wonderland", si-a inceput cariera de rapper la inceputul anilor '90, dar s-a implicat si in actorie, jucand in noua versiune a filmului "Starsky si Hutch" (2004). Din 1993, cand a devenit celebru, Snoop Dogg a vandut aproape 20 de milioane de albume in Statele Unite. Printre hiturile sale se numara "Who Am I (What's My Name)?", "Gin and Juice", "Groupie Luv", "From tha Chuuuch to da Palace", "Beautiful", "Drop It Like It's Hot", "That's That Shit" etc. Cel mai recent album lansat de Snoop Lion este "Reincarnated", aparut pe piata in aprilie 2013.

In septembrie 2008, Snoop Dogg a sustinut un concert la Arenele Romane din Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri