In Uniunea Europeana, suma maxima de bani nedeclarata pe care pasagerul unui avion o poate detine este de 10.000 de euro, echivalentul a 10.986 de dolari, informeaza Reuters. Potrivit avocatului sau italian, Andrea Parisi, starul rap, care s-a aflat in Europa pentru turneul de promovare a celui mai recent album al sau, "Bush", va trebui sa plateasca o amenda, relateaza Mediafax.

"Am clarificat totul, din punct de vedere legal. Banii au provenit din concertele pe care acesta le-a sustinut in Europa. Nu este nicio crima, este doar o infractiune administrativa", a declarat avocatul, sambata, pentru Reuters. Jumatate din suma i-a fost inapoiata lui Snoop Dogg, pe numele sau adevarat Calvin Broadus, in timp ce autoritatile italiene au oprit cealalta parte, pana cand se va decide valoarea amenzii pe care rapperul va trebui sa o plateasca.

La sfarsitul saptamanii trecute, Snoop Dogg a fost retinut pentru scurt timp si de politia din Suedia, care il suspecta pe artistul american de posesie si consum de droguri. Rezultatele testelor vor fi cunoscute peste o saptamana. Daca ele vor fi pozitive, cazul va fi transmis unui procuror. Consumul de droguri reprezinta o infractiune minora in Suedia si se pedepseste de regula cu o amenda.

Citeste si:

Calvin Cordozar Broadus Jr, nascut pe 20 octombrie 1971, cunoscut dupa numele de scena Snoop Doggy Dogg si Snoop Dogg, in a carui discografie se regasesc albume precum "Tha Doggfather" si "Malice N Wonderland", si-a inceput cariera de rapper la inceputul anilor '90, dar s-a implicat si in actorie, jucand in noua versiune a filmului "Starsky si Hutch" (2004). Din 1993, cand a devenit celebru, Snoop Dogg a vandut aproape 20 de milioane de albume in Statele Unite. Printre hiturile sale se numara "Who Am I (What's My Name)?", "Gin and Juice", "Groupie Luv", "From tha Chuuuch to da Palace", "Beautiful", "Drop It Like It's Hot", "That's That Shit" etc. Cel mai recent album lansat de Snoop Lion este "Reincarnated", aparut pe piata in aprilie 2013.

In septembrie 2008, Snoop Dogg a sustinut un concert la Arenele Romane din Bucuresti.