Nespresso, producator de furnizor de espressoare si de capsule de cafea, a deschis primul sau boutique in zona Dorobanti din Capitala. In local lucreaza 15 angajati.

Nespresso Boutique are o suprafata de 80 mp si este deschis de luni pana sambata, intre orele 10:00 si 20:00 si include o zona de degustare unde clientii sai pot testa 23 de sortimente de cafea Grands Crus. Design-ul localului a fost stabilit de o echipa internationala de arhitecti si designeri, in colaborare cu echipa centrala Nespresso din Lausanne.

La finalul lunii iunie, Nespresso si-a deschis magazin online in Romania, www.nespresso.com/ro, care va fi disponibil si prin intermediul aplicatiilor mobile iOS si Android. Capsulele au pretul de pornire de la 1,75 lei/bucata, la o comanda de minimum 10 bucati. Timpul de livrare este destul de ridicat - doua zile, in conditiile in care, la nivel de piata, se realizeaza deja livrare in aceeasi zi. Livrarea este gratuita daca comanda depaseste 200 de capsule, echivalentul a minim 350 de lei.

Citeste si:
Nespresso a intrat in ianuarie pe piata din Romania
Nespresso a intrat pe piata...

Anul trecut, Nespresso a avut in Romania afaceri de 146 mil. de euro si un profit net de 1,2 mil. de euro, conform datelor de la Ministerul de Finante.

Cu sediul in Lausanne, Elvetia, Nespresso activeaza in 62 de tari, unde are in total pestee 10.500 de angajati. In 2014, compania a operat o retea globala de vanzare cu amanuntul, formata din peste 400 de magazine exclusive, in 258 de orase.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Citește și
Concurenții unei emisiuni Big Brother au aflat abia marți de criza coronavirus
Setari Cookie-uri