Pentru deschiderea cafenelei McCafe in Buzau compania a investit peste 370.000 lei. La inceputul acestei luni McDonald’s a deschis si in restaurantul din Titan o cafenea McCafé pentru bucurestenii care locuiesc in zona, dupa o investitie de peste 350.000 lei. De asemenea, compania planuieste in perioada urmatoare sa deschida inca o cafenea in restaurantul din zona Pacii din Bucuresti si doua cafenele in afara Bucurestiului, in restaurantul Pitesti Gara si in restaurantul din Craiova.

In perioada de dupa deschiderea cafenelelor, clientii McDonald’s vor fi intampinati cu oferte pentru cafea de la McCafé valabile doar in aceste restaurante.

Restaurantul McDonald’s din Buzau a fost deschis in anul 1999, are o capacitate de 53 de locuri in interiorul restaurantului si 72 pe terasa si primeste zilnic peste 2500 de clienti. Restaurantul McDonald’s din zona Titan, Bucuresti a fost deschis in anul 2010 si primeste zilnic peste 2.000 de clienti.

McDonald’s a implinit, anul acesta, 20 de ani de activitate in Romania, de la deschiderea primului restaurant din magazinul Unirea din Bucuresti. La nivel tarii, McDonald’s numara 67 de restaurante in 21 de orase, in care lucreaza peste 4.000 de angajati, si 150.000 de clienti care ii trec pragul zilnic.