“Arta scutura din suflet praful adunat in viata de fiecare zi” – Pablo Picasso

Daca simti ca in sufletul si in corpul tau s-a adunat prea mult praf, te invitam sa-l scuturi la Kulturama, eveniment ce are loc in Piata Revolutiei din Bucuresti, pana pe 15 septembrie.

Praful din corp il vei putea scutura cu Ice Tea 100% natural de la Arta Ceaiului, fara zahar si conservanti. Te racorim cu arome in combinatii de fructe exotice care sa te poarte cu gandul si cu gustul la vacanta la care visezi inca de vara trecuta, dar si cu arome clasice care raman in topul preferintelor iubitorilor de ceai.

De praful din suflet se vor ocupa artisti din domeniul fotografiei, sculpturii, picturii sau teatrului.

Asa ca te asteptam in fiecare weekend dupa orele 18:30 la Kulturama sa te racoresti cu Ice Tea 100% natural in timp ce admiri opere de arta. In plus, poti discuta cu specialistii nostril in ceaiuri despre tot ce te intereseaza in legatura cu ceaiurile preferate sau cu ceaiuri noi pe care ai vrea sa le incerci.

Iar daca nu ajungi vara asta in Bucuresti, iti trimitem noi un Ice Tea pentru ceainaria ta de acasa. Pentru a primi ceaiurile te rugam sa-ti lasi datele de contact aici.

ArtaCeaiului.ro este magazinul online cu cea mai variata gama de ceaiuri premium: verzi, negre, albe, Oolong, Rooibos, ceaiuri de fructe si ceaiuri de plante. Aici gasesti si o gama impresionanta de cafea de cea mai buna calitate: cafea de origine, cafea cu arome si cafea espresso profesionala. Accesoriile pentru prepararea, servirea si depozitarea ceaiului si a cafelei sunt alese atat pe baza calitatilor estetice, cat si a celor practice, si sunt niste cadouri deosebite.

Setari Cookie-uri