Peste 140 de producatori, mestesugari, artizani si alti iubitori ai satului romanesc vor fi prezenti, duminica, pe soseaua Kiseleff, la RuralFest, unde vor aduce gustul, traditiile, obiceiurile si povestile fiecarei regiuni a tarii, conform Mediafax.

Evenimentul isi propune sa refaca legatura dintre locuitorii din mediul urban si satele romanesti autentice din Moldova, Transilvania, Oltenia, Dobrogea si Muntenia, cu gustul, traditiile, obiceiurile si povestile fiecarei regiuni.

RuralFest va fi deschis la orele 10.00 de seful Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, Angela Filote, si ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, Daniel Constantin.

Manifestarea include: un targ al micilor producatori de hrana sanatoasa, degustari de produse, demonstratii mestesugaresti, restaurante cu preparate specifice regiunilor istorice, expozitii cu vanzare a produselor traditionale, prezentari ale organizatiilor neguvernamentale interesate de conservarea valorilor rurale si o microferma de animale.

RuralFest este organizat de Reprezentanta Comisiei Europene in Romania, impreuna cu partenerii sai in acest eveniment, Ministerul Agriculturii si Primaria Municipiului Bucuresti, in soseaua Kiseleff, intre Piata Victoriei si strada Arhitect Ion Mincu, duminica, in intervalul orar 9:00 - 20:30.

Citeste si:
Tanarul din Teleorman care tine in viata un mestesug traditional
Teleorman, dincolo de...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Citește și
Povestea hotelului in care esti cazat in doua tari in acelasi timp
Setari Cookie-uri