Atunci cand vine vorba sa-si promoveze si protejeze businessul, oamenii de afaceri romani au o imaginatie iesita din comun, arata datele cuprinse in „Buletinul oficial de proprietate industriala, sectiunea Marci si Indicatii geografice“, publicat de Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) in primele opt luni ale anului.

De la marci trasnite, precum „Sharuieste fericit“, inregistrata de Telekom, la „Targul de purici“ si „Al 9-lea cer“, denumirile de marca inregistrate in acest an la OSIM pot fi incadrate, fara nicio ezitare, intr-o adevarata culegere umoristica. „Adevarul“ va face o trecere in revista a celor mai trasnite marci inregistrate in acest an la OSIM, pe baza datelor prezentate intr-o analiza realizata de KeysFin.

Cum totul pleaca de la cele sfinte, avem oameni de afaceri care s-au gandit sa-si asigure inca din start protectia divina. Asa au aparut marcile: «La Poarta Raiului», «Al 9-lea Cer», «Descantecul saptamanii», «Focul sacru», dar si «Fuga de Strigoi» sau «Noua Ordine Vibrationala», o marca din domeniul educatiei/cercetarii, inregistrata in luna martie 2015. Iar atunci cand se simt protejati, ataca piata cu marci puternice, populare, cu impact, de genul «Mi-e pofta sa fac bine»“, se arata in analiza realizata de KeysFin.

Citeste in continuare pe adevarul.ro.

Cum sa alegi numele perfect...
Citeste si: Cum sa alegi numele perfect pentru afacerea ta


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »Citeste si
Nume trasnite de firme romanesti: Vodoo Solutions, Ultimul Neuron SRL