Imperial Corporate Events activeaza pe piata evenimentelor corporate si private inca din anul 2009 si ofera, in special, solutii complete pentru companiile care doresc sa organizeze diverse petreceri business (petreceri de Craciun, aniversari ale companiei, lansari de produse, traininguri, conferinte, etc).

Locatie si design - aspecte importante pentru evenimente de succes

Locatia unui eveniment corporate este esentiala mai ales atunci cand vine vorba de accentuarea atmosferei, de pozitionarea evenimentului intr-o zona cunoscuta, sau de numarul locurilor de parcare. Astfel, evenimentele corporate Imperial sunt organizate intr-un cadru rafinat, elegant si exclusivist, in zona rezidentiala Aviatiei/Pipera, avand la dispozitie trei saloane cu o capacitate de gazduire intre 70-300 persoane per salon.

La Imperial Corporate Events oferim servicii complete si personalizate pentru organizarea evenimentelor de succes. Noua ne place sa le numim „evenimente la cheie”. Astfel, oferim suport multimedia, sisteme de sonorizare si orice alt element de decor carepot fi necesar, pentru orice tip de eveniment corporate. Dispunem de module de podium, schele, lumini si masini de fum. Salile pe care le punem la dispozitie sunt situate in partea de Nord a Bucurestiului, iar locatia beneficiaza de 150 de locuri de parcare, a declarat Adina Danescu, Manager Imperial Corporate Events.

Cele trei saloane (Elisabeta, Ludovic si Victoria) reusesc sa impresioneze atat prin suprafata, cat si printr-un decor luxuriant, realizat in stil aristocrat de catre designeri de top. Desi fiecare salon este deja amenajat pentru fiecare eveniment in parte, acestea pot fi aranjate si in functie de cerintele fiecarui client.

Salonul Elisabeta are o capacitate de 150 - 350 locuri si poate lua forma unui eveniment corporate mai amplu, avand in vedere faptul ca primirea se face printr-un lobby spatios in stil baroque cu pian si lounge. Salonul Victoria (capacitate de 90 – 170 locuri) este potrivit evenimentelor de dimensiuni medii si primirea se face printr-o gradina cu brazi si plante exotice. Salonul Ludovic (70-130 de locuri) este destinat evenimentelor de dimensiuni mai mici, insa tapetul venetian si candelabrele luxuriante intampina invitatii intr-un spatiu cald, elegant, personalizat.

„Scopul nostru este sa-i asistam pe cei implicati in organizarea unor evenimente, in planificarea, implementarea si livrarea lor cu eficienta maxima. Pentru ca toate acestea sa fie posibile, punem la dispozitie toate serviciile necesare pentru organizarea unui eveniment reusit”, a mai declarat Adina Danescu.

Experiente gastronomice savuroase in cadrul evenimentelor corporate

Succesul unui eveniment este strans legat de locatie si decor, dar si de arta culinara oferita participantilor evenimentului. Brandul Imperial Corporate Events asigura evenimente savuroase prin meniuri variate concepute de maestrii bucatari, atat din bucataria traditionala dar si internationala.

Meniurile, la preturi avantajoase, sunt special concepute pentru fiecare tip de eveniment in parte, iar ca exemplu este oferta Corporate Christmas Imperial in care se regasesc diverse meniuri personalizate pentru petreceri de Craciun.

Citește și
(P) 7 aspecte de care sa tii cont atunci cand cumperi mobila pentru dormitor
Setari Cookie-uri