Statul pe scaun ore in sir la birou este daunator pentru sanatate, iar discutiile si incercarile de a gasi cea mai buna varianta pentru angajati sunt deschise de mult timp si continua. Recent, a fost prezentata o statie de lucru care imbina sezutul pe scaun cu statul in picioare sau chiar cu... pozitia intins.

„Cei mai multi experti considera ca oamenii ar trebui sa isi schimbe pozitia in care lucreaza la birou si trebuie sa se miste. Miscarea pe tot parcursul zilei este importanta”, a declarat proprietarul unei companii de mobila, scrie Business Insider.

Biroul inovativ costa 5.900 de dolari, insa primii clienti il pot achizitiona la pretul de 3.900 de dolari.

Biroul rabatabil este dotat cu magneti care tin pe loc computerul si se misca in ritm cu miscarile celui care il ocupa. Astfel ca si atunci cand cel care lucreaza la calculator se intinde statia de lucru se misca dupa pozitia acestuia, iar monitorul si tastatura sunt plasate proportional pentru ca angajatul sa continue sa lucreze.

Compania a produs statia de lucru pentru companiile cu angajati care petrec cel putin patru ore pe zi stand la birou, in fata unui calculator, si trebuie sa se concentreze asupra sarcinilor timp indelungat.

Citeste si:
Carrefour intra pe piata livrarilor de mancare la birou in Franta
Carrefour a cumparat Dejbox,...

Sursa foto si video: Giphy.com

Sursa foto: Giphy.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Citește și
Google sustine ca a atins ''suprematia cuantica''
Setari Cookie-uri