Cofetaria Mara Mura, detinuta de Daciana Sarbu, inchisa pe 6 noiembrie pentru ca functiona ilegal, fara autorizatie, este redeschisa incepand de astazi, 17 noiembrie, dupa ce a primit autorizatia de functionare, potrivit Biroului de Presa al Primariei Sector 1.

Wall-Street.ro a mers astazi la sediul cofetariei din strada Benjamin Franklin, nr. 5, pentru a verifica daca aceasta a fost redeschisa. "Da, deschidem de astazi, dar de la ora 11", ne-a spus o angajata a cofetariei, in jurul orei 10.00. In interiorul cofetariei Mara Mura se aflau la ora respectiva doua angajate, iar programul de functionare afisat pe usa de intrare este marti-duminica, 11.00-20.00.

Informatia privind redeschiderea cofetariei Mara Mura a fost confirmata de Biroul de Presa al Primariei Sector 1 Bucuresti. "Au primit autorizatia de functionare, sunt in regula acum. Si pentru amenda daca va intereseaza trebuie sa faceti o solicitare scrisa pe presa.primaria1@gmail.com pentru ca noi sa solicitam Politiei, dar mai dureaza", a declarat telefonic un reprezentant al Biroului de Presa al primariei, despre autorizatia de functionare a cofetariei Mara Mura si amenda primita de firma.

Cofetaria "Mara Mura" din centrul Bucurestiului, detinuta de D&C Sweets SRL, societate comerciala la care Daciana Sarbu are 50% din partile sociale, a fost deschisa in octombrie, insa fara sa detina o autorizatie de functionare. Practic, cofetaria Dacianei Sarbu a functionat ilegal timp de cateva saptamani.

Cofetaria a fost inchisa dupa ce Centrul Roman pentru Jurnalism de Investigatii a solicitat Primariei Sector 1 o declaratie despre modul in care functioneaza afacerea.

Citeste si:
Cofetaria Dacianei Sarbu functioneaza ilegal, fara autorizatie
Primaria Sectorului 1:...

"Biroul de presa al Primariei Sector 1 ne-a comunicat telefonic, la solicitarea Centrului Roman pentru Jurnalism de Investigatii, chiar in ziua in care Victor Ponta a demisionat, ca "Mara Mura" functioneaza ilegal intrucat nu a obtinut autorizatie de functionare. Reprezentantii au depus documente la dosarul de autorizare al punctului de lucru din strada Benjamin Franklin, numarul 5, dar dosarul este inca in lucru la inspectorii Primariei Sector 1 si, deci, o autorizatie de functionare nu a fost emisa. Practic, functioneaza ilegal, vom trimite un inspector sa controleze localul si, cel mai probabil, firma va fi amendata, au transmis Centrului Roman pentru Jurnalism de Investigatii reprezentantii Biroului de presa al Primariei Sector 1", scrie linx.crji.org.

Cofetaria "Mara Mura" a fost deschisa in urma cu trei saptamani, pe strada Benjamin Franklin, nr. 5, langa Ateneul Roman, potrivit unui anunt facut pe pagina de Facebook.

Am deschis dulcegaria si astazi soarele ne-a ajutat sa ne amenajam si mica terasa. Multumim prietenilor care ne-au...

Posted by Mara Mura on Wednesday, October 14, 2015
Citeste si:
Cuptorul Moldovencei pregateste investitii de 240.000 de euro in 2020
Reteaua de cofetarii Cuptorul...
Sursa foto: Mara Mura/Facebook.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Citește și
Sorina Pintea, cadou pentru industria farmaciilor-fantoma
Setari Cookie-uri