Hotel Epoque este cel mai bun hotel de lux din Romania, pentru al patrulea an consecutiv, intr-un top TripAdvisor, cea mai mare platforma online de calatorii din lume. Epoque este un hotel de tip boutique de 5 stele, aflat in Bucuresti, unde o camera costa intre 100 si 131 euro pe noapte.

Hotel Epoque este distins pentru excelenta in trei dintre cele mai importante categorii ale acestor premii: Top Hotels, Luxury si Best Service Hotels.

Hotel Epoque se afla pe primul loc in topul celor mai bune 25 hoteluri din Romania, este recunoscut drept cel mai bun hotel in top 10 hoteluri de lux din Romania si se afla in top 3 Best Service Hotels.

TripAdvisor a ales hotelurile castigatoare in functie de recenziile si opiniile calatorilor inregistrate in 2015.

Hotel Epoque a inregistrat venituri in crestere cu 11% in al treilea trimestru al anului 2015 si a ajuns la o cifra de afaceri de 1,7 milioane euro, fata de 1,5 milioane euro in perioada similara a anului 2014.

Citeste si:
Capitala in 30 de ani | Bucuresti s-a kitschosit, dar oamenii salta...
GALERIE FOTO Fotograful...

Hotel Epoque a fost dechis in 2010, in apropiere de Parcul Cismigiu, cu o investitie de 8 milioane de euro. Unitatea de cazare are 45 apartamente, un restaurant de gastronomie franceza, wintergarden si spa, un centru de conferinte si un club pentru petreceri private.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »Citeste si
Un nou restaurant de fine dining in Bucuresti
Setari Cookie-uri