Fondatorii Noah, singurul brand romanesc de ceasuri din lemn pentru mana, au vandut 25% din actiuni catre antreprenorul clujean Catalin Chis si catre asociatul sau, Erik Barna, fondator si CEO al companiei de IT Life is Hard.

"Catalin Chis a intrat ca persoana fizica. Pe langa el a intrat si Erik Barna, asociatul lui Catalin din Life Is Hard. Fiecare din ei detine 12,5% din Noah", a spus Ruben Perju, unul dintre fondatorii Noah Watches.

Anteprenorul Catalin Chis detine grupul clujean de companii APS, din managementul caruia face parte si Erik Barna. Prin preluarea acestui pachet de actiuni, Chis a intrat intr-un domeniu pe care nu il avea pana acum in portofoliu - piata de lux - si, in acelasi timp, o zona de business neabordata anterior - productia.

Compania Noah Watches este un start-up romanesc de design si productie de ceasuri de lux realizate din lemn, lansat in urma cu un an de catre Iosif Harasemiuc si Ruben Perju, doi tineri antreprenori suceveni.

Ruben Perju si Iosif Harasemiuc, doi tineri antreprenori in varsta de 26 de ani, vor sa-si transforme afacerea in cel mai luxos brand de ceasuri de mana din lemn la nivel mondial. Ce planuri au pentru a atinge acest vis?

"Viziunea noastra este sa dezvoltam cel mai mare brand de ceasuri de lemn de mana din lume. Asta inseamna ca vrem sa internationalizam brandul Noah. Vom face asta cu ajutorul unui investitor cu care deja trebuie sa stam la masa si sa discutam. Vrem sa devenim, de fapt, cel mai luxos brand de ceasuri din lemn de mana din lume. International, sunt doua clase de concurenti: daca vrem sa intram in gama de lux, atunci trebuie sa concuram cu ceasuri metalice de lux pentru ca nu exista ceasuri din lemn de lux. Este o gaura pe care vrem sa o umplem. Iar concurenta noastra pe ceasuri de lemn este, dupa parerea noastra, deja depasita de noi pentru ca oferim multe inovari in ceasurile noastre si nu transpunem ceas metalic in lemn, ci il cream", spune Iosif Harasemiuc, fondator Noah, la emisiunea WALL STREET 360, dedicata Raftului cu Afaceri.

Pentru primii doi ani, tinerii antreprenori mizeaza pe promovarea si vanzarea prin online, dar iau in vedere si deschiderea unui concept store. "Am facut un plan de afaceri si necesarul nostru este de 140.000 euro cu TVA inclus pentru a ne atinge planurile pe 2016", spune Iosif.

Sursa foto: Wall-Street.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri