Madalina Gidiuta, fondatoarea retelei de gradinite Butterfly, a fost invitata Wall-Street 360 in saptamana dedicata antreprenoriatului feminin.

„Am deschis Butterfly in momentul cand trebuia sa ma intorc la birou, dupa concediul de maternitate. M-am gandit ca ma voi intoarce la birou si o voi vedea pe cea mica doar inainte de culcare si mi-a fost greu. Am decis sa demarez primul proiect, cu gandul ca va fi o singura gradinita. A fost greu, am impartit flyere, am vopsit garduri“, povesteste Madalina Gidiuta.

Prima gradinita Butterfly a fost deschisa in iunie 2006. Astazi reteaua a ajuns la trei gradinite si o scoala primara. A durat cateva luni din momentul in care Madalinei i-a venit ideea pana a inceput proiectul. „Era mai simplu sa dezvolti o gradinita atunci. Era legislatia mai simpla. Din fericire pentru parinti si din perspectiva sigurantei pentru parinti, exista ARACIP - Agentia care se ocupa de calitatea invatamantului preuniversitar care e mai exigenta. Normele de atunci erau mai putin stufoase si se limitau la proiect si la spatiu adecvat“, spune Gidiuta.

In intreaga retea Butterfly sunt 300 de copii in acest moment. „Fiind o institutie privata, cu un program atat de lung, copilul ajunge sa petreaca la gradinita mai mult timp decat acasa. Nu trebuie sa privim copilul doar din prisma educatiei, ci trebuie sa-l privim ca un viitor adult. Suntem responsabili pentru alimentatia lui, pentru activitatile sportive.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri