Astazi, pe 21 martie, poti sa bei cafea gratis in peste 200 de cafenele din toata tara cu ocazia Zilei Internationale a Poeziei. Astfel, pentru al patrulea an la rand, romanii pot sa bea cafea gratis daca scriu o poezie pe un servetel in una dintre cele 200 de locatii participante.

Anul trecut, campania-manifest lansata de Julius Meinl in octombrie 2013, in Romania, a strans peste 17.400 de poezii scrise de romani din peste 70 de orase din tara, toate acestea in schimbul cafelelor oferite in locatiile partenere.

Campania “Plateste cu poezie” se desfasoara la nivel global in peste 1300 de cafenele partenere Julius Meinl in 30 de tari din intreaga lume.

Vezi lista cafenelelor din Romania.

“Julius Meinl este ambasadorul global al culturii cafenelelor vieneze si, pentru noi, poezia reprezinta esenta si sufletul acestei culturi. Versurile aduc oamenii mai aproape si ii inspira, la fel cum facea cu poetii de altadata in cafenelele vieneze. Aceasta initiativa globala ne permite sa realizam acest lucru pentru ca poezia este o limba ce poate fi inteleasa in toata lumea ", spune Marcel Löffler, CEO Julius Meinl.

Citeste si:
Cat costa o cafea pe Glob. Pe ce loc este Romania
Orasele cu cele mai scumpe...

Compania austriaca Julius Meinl IndustryHolding a avut aproximativ 40.000 de clienti si afaceri de 145 de milioane de euro anul trect. Compania are in jur de 700 de angajati si este prezenta in peste 70 de tari la nivel mondial.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Plateste cu poezie: lista localurilor din Bucuresti