Cori Gramescu este una dintre cele mai cunoscute persoane din domeniul fitness-ului; brandul personal insa, desi important, are dublu tais, spune ea in emisiunea WALL-STREET 360. "Am simtit acest lucru in momentul in care m-am imbolnavit, nu am mai putut merge la sala si...lucrurile nu au mai mers atat de bine", spune ea. Cum a revitalizat business-ul, dar si ce planuri de viitor are, vezi in emisiunea WALL-STREET.

In 2008, Cori Gramescu deschidea propria sala de gimnastica – Lady Fit – primul pas in antreprenoriat pe care l-a facut dupa ce anterior lucrase ca ofiter de credite in cadrul unei banci.

Pana in 2011, a antrenat peste 6.500 de clienti si a devenit antrenorul personal al unor celebritati locale precum Mirela Boureanu-Vaida, Dana Rogoz, Dragos Bucurenci, Laura Cosoi sau Roxana Ionescu.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri