Pe Taramul Marilor Conchistadori, temerarii cauta inspiratia dionisiaca in binecunoscutul vin de Madeira, a fructelor si florilor subtropicale, acompaniate de ritmurile fado.
Desi Portugalia a reprezentat o destinatie mai putin cunoscuta pana acum, se poate spune ca anul acesta a intrat in topurile celor mai ravnite destinati de vacanta, alaturi de Grecia si Egipt. In afara de atractiile turistice consacrate: aglomeratia statiunilor litorale, cartierele medievale ale Lisabonei, Porto, Braga sau Coimbra, eventual cateva escapade la renumitele pousada- castele sau foste case boieresti, unde preturile sunt mai mult decat accesibile - se poate spune ca Portugalia este si una dintre cele mai cunoscute destinatii pentru golf, pescuit, echitatie, ski nautic sau windsurf.

Si daca inca nu sunteti convinsi, poate sunetul muzicii fado care se aude din micile cafenele, azaleele, smardarii si trestiile care cresc peste tot, campurile aurii in Alentejo, stradutele inguste ale Lisabonei sau luminisurile in care cresc arborii de migdale, v-ar putea face sa va desfaceti portofelul pentru a petrece cateva zile in briza Atlanticului.

Daca nu va puteti hotara asupra obiectivelor pe care le puteti vizita, Travel Time va indruma spre cateva obiective reprezentative pentru Lisabona: Museu de Marinha, din Lisabona, care este unul dintre cele mai importante muzee ale Europei, cu prezentari de aprox. 17.000 de obiecte maritime si aprox.1.500 de desene de vapoare si planuri de constructie, si tot in Lisabona, Museu Nacional des Coches si Museu Nacional de Arte Antiga.

Pentru cei interesati de shopping, numeroase magazine la moda si marci de renume international le veti gasi pe arterele pietonale dintre Praca do Comercio si Largo S. Domingos sau, daca portofelul este dispus sa elibereze sume mai piperate, incercati Avenida da Liberdade.

Travel Time recomanda Vip Berna Hotel 3***

Vip Berna este un hotel de prima clasa, localizat in centrul orasului Lisabona, langa corida. Recent renovat hotelul este perfect pentru vacante,dar si pentru calatoriile in interes de afaceri. Hotelul este astfel amplasat astfel incat ofera turistilor acces direct la toate atactiile. Veti descoperi ca zona din jurul hotelului exuda de mireasma capitalei portugeze. Corida cu taurii este impresionata si va va trezi interesul.

Hotelul are 240 de camere dotate cu aer conditionat si dispus pe 10 etaje. Facilitatile oferite de hotel sunt restaurantul, room-service-ul, incalzire centrala, telefon, radio, TV, seif , si in ton cu preferintele turistilor, camere pentru nefumatori, disponibile la cerere.

Tarif pachet Lisabona: 560 euro/pers
Servicii incluse:
transport avion Bucuresti - Lisabona - Bucuresti (compania Alitalia)
taxe de aeroport
cazare 4 nopti in camera dubla
mic dejun zilnic
In limita locurilor disponibile hotel + avion (pentru pachetele cu week-end inclus)
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri