IKEA Romania, filiala locala a celui mai mare retailer global de mobilier si decoratiuni, a lansat pe site o sectiune cu idei de organizare a casei, aceasta adresandu-se in special celor pasionati de design, conform unui comunicat de presa al companiei.

„O parte importanta din activitatea unui designer IKEA este aceea de a vizita case. Povestile adunate de-a lungul timpului au ajuns acum si pe site-ul IKEA Romania, intr-o sectiune noua, unde veti face cunostinta cu familii din toata lumea si casele lor, idei pentru decoratiuni interioare Home-made si nenumarate experimente cu produse IKEA. Sectiunea este un loc de joaca pentru pasionatii de design interior, dar si pentru curiosii care cauta inspiratia in orice”, au afirmat oficialii companiei.

Sectiunea se numeste Idei IKEA.

Magazinul online al IKEA Romania a fost lansat in iulie 2014, iar recent a ajuns la 10% din vanzarile companiei, dupa cum declarat in aprilie pentru Wall-Steet.ro, Mihaela Muresan, director de marketing si comunicare al retailerului in Europa de Sud Est (Romania, Croatia, Serbia, Slovenia).

Anul trecut (in anul de catalog septembrie 2014 – august 2015) magazinul online al IKEA Romania a insemnat 8% din vanzarile companiei, acestea avand o valoare de 424,5 milioane de lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri